Δευτέρα, 28 Ιανουάριος 2019 19:21

ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΝΔΡΟΥΣΑ 1-1: Ολα έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Ενα ματς που θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα από τους 100 περίπου θεατές που το παρακολούθησαν διεξήχθη χθες στο “Γ. Λουκαρέας”...

Η Ομόνοια αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 με την Ανδρούσα και πήρε ένα σημαντικό βαθμό στη μάχη που δίνει να κρατηθεί στην πρώτη κατηγορία.

Από την άλλη η ομάδα του Νίκου Γεωργακλή εξακολουθεί να μην έχει νίκη το 2019, όμως χθες τουλάχιστον δεν έχασε, όπως συνέβη μεσοβδόμαδα στο εντός έδρας ματς με την Σπερχογεία.

Οτι άξιζε από το χθεσινό ματς έγινε στο δεύτερο ημίχρονο, όταν και σημειώθηκαν και τα δύο γκολ.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ροβολή, όμως ο Αντώνης Καλογερόπουλος με ένα εξαιρετικό χτύπημα φάουλ έγραψε το τελικό 1-1.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε να επιδείξει τίποτα το αξιόλογο από τις δύο ομάδες, με την κατοχή της μπάλας να είναι μοιρασμένη.

Στο 4’ ο Μπάλας γύρισε λανθασμένα την μπάλα στον Κατσίποδα, με τον Ροβολή να σουτάρει και τον έμπειρο γκολκίπερ να διώχνει πάνω στη γραμμή.

Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 41’ για να γίνει άλλη ευκαιρία... Σε εκείνο το λεπτό ο Βλαχόπουλος έδωσε στον Θεοδοσόπουλο που έστειλε με σουτ την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, με τον α’ βοηθό  κ. Γαλακούτη να σηκώνει έγκαιρα τη σημαία του.

Ο Ροβολής το 1-0 στο 49’

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για την ομάδα του Βασίλη Μπλέτσα που είχε μεγαλύτερη όρεξη και οι παίκτες της κέρδισαν τις περισσότερες μονομαχίες.

Ηταν το 49’ όταν ο Πεϊδης έκανε τη σέντρα από δεξιά, οι αμυντικοί με τον Κατσίποδα δεν συνεργάστηκαν καλά και ο Ροβολής από πλάγια θέση έκανε με πλασέ το 1-0.

Στο 55’ λίγο έλλειψε να έχουμε την ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους όταν ο Διαμαντής εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Κακογιάννης πήρε την κεφαλιά και ο Βλαχόπουλος από επίκαιρη θέση έκανε τσαφ, δίνοντας την ευκαιρία στους αμυντικούς να διώξουν σε κόρνερ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Α. Καλογερόπουλος με ωραία κάθετη πάσα έβγαλε τετ α τετ τον Χαρμπίλα, ο οποίος όμως καθυστέρησε χαρακτηριστικά και ο Κατσαρέας βγήκε και μπλόκαρε.

Ισοφάρισε με φάουλ

ο Α. Καλογερόπουλος

Τελικά η ισοφάριση για τους “κυανόλευκους” ήρθε στο 67’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Α. Καλογερόπουλου που έστειλε την μπάλα συστημένη στην αριστερή γωνία για το 1-1.

Οι δύο ομάδες στο τελευταίο εικοσάλεπτο έδειχναν να συμβιβάζονται με την ισοπαλία και η μόνη αξιόλογη φάση έγινε στο 90’ για τους γηπεδούχους...

Ο Φέστας εκτέλεσε ένα φάουλ, βρίσκοντας τον Τζανετάκο ο οποίος τροφοδότησε τον Κουρούσια που έπιασε το διαγώνιο σουτ με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Καλή ήταν η διαιτησία του Καρβούνη και των βοηθών του Γαλακούτη και Κομπιλίρη.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Κατσαρέας, Οικονομόπουλος, Φέστας, Στυλιανόπουλος, Καρδάσης, Τάφα, Πεϊδης, Ροβολής, Πικιός (69’ Τζανετάκος), Μπάλας, Κουρούσιας.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Διαμαντής, Μπάλλας, Βασιλογιαννακόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Θεοδοσόπουλος, Γ. Καλογερόπουλος, Χαρμπίλας (84’Υμεράσι), Βλαχόπουλος, Α. Καλογερόπουλος, Κακογιάννης.