Παρασκευή, 01 Φεβρουάριος 2019 18:59

Δίωξη στον Ολυμπιακό για την επίθεση κατά πάντων!

Γράφτηκε από τον
Δίωξη στον Ολυμπιακό για την επίθεση κατά πάντων!

Ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Γιώργος Λαΐνης, άσκησε δίωξη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη θέση που δημοσιοποίησε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου μετά τον αγώνα Πανιώνιος - ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη και αυτή είναι η πρώτη φορά που ασκείται δίωξη χωρίς να πρόκειται για ανακοίνωση ΠΑΕ ή δήλωση αξιωματούχου ή παράγοντα.

Αντιμέτωπη με τα πειθαρχικά όργανα της ΕΠΟ είναι πλέον η ΠΑΕ Ολυμπιακός, μετά την θέση της το βράδυ του Σαββάτου (26/1) λίγες ώρες μετά τον αγώνα του Πανιωνίου με την ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη και την διαιτησία.

Επίθεση σε ΕΠΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είχαν εξαπολύσει οι ερυθρόλευκοι, που άφησαν αιχμές και για το ρόλο των FIFA/UEFA, για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και είχαν "αφιερώσει" ένα υστερόγραφιο στην κυβέρνηση και τον υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη.

Θυμίζουμε πως οι Πειραιώτες είχαν λόγο για "κατήφορο δίχως τελειωμό του ελληνικού ποδόσφαιρου", τονίζοντας πως θα προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου "να σταματήσει αυτή η παρωδία".

Ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Γιώργος Λαΐνης άσκησε δίωξη στον Ολυμπιακό για την συγκεκριμένη θέση που εξέφρασε. Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

"Από τον Aναπληρωτή Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20Α παρ.1, 2 και 3α, 25 παρ. 1 Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ".

Πλέον με τη συγκεκριμένη δίωξη - και ανεξάρτητα από τι θα αποφασίσει το δικαστήριο της ΕΠΟ - ανοίγει νέος "δρόμος" σχετικά με τις δηλώσεις και τις δημόσιες τοποθετήσεις ΠΑΕ, παραγόντων, προπονητών ή παικτών, δεδομένου ότι είναι η πρώτη φορά που κινείται η πειθαρχική διαδικασία για "θέση" ΠΑΕ, η οποία δεν έχει κοινοποιηθεί ως επίσημη ανακοίνωσή της. Βεβαίως δημοσιοποιήθηκε σχεδόν στο σύνολο των media τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής...

Πηγή: sport24.gr