Κυριακή, 03 Φεβρουάριος 2019 10:47

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Ντέρμπι τίτλου στο Αργος

Γράφτηκε από τον

Το διπλό που θα την φέρει ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου στον 8ο όμιλο της Γ’ εθνικής θα κυνηγήσει σήμερα Κυριακή (3 μ.μ.) στο Αργος η “Μαύρη Θύελλα”.

Η Μεσσηνιακή ομάδα θα φιλοξενηθεί από τον Παναργειακό στο μεγάλο ματς της 17ης αγωνιστικής το οποίο θα κρίνει πολλά όσον αφορά τη μάχη του τίτλου.

Δέκα αγωνιστικές πριν το φινάλε, η Καλαμάτα με διπλό στο Αργος ουσιαστικά θα θέσει οριστικά εκτός διεκδίκησης τίτλου τον Παναργειακό, ενώ θα διατηρήσει ή και θα αυξήσει το +4 από τον Ασπρόπυργο (ο οποίος σήμερα παίζει εντός με Πελλάνα, ενώ θα υποδεχθεί την Καλαμάτα την 24η αγωνιστική).

Η Μεσσηνιακή ομάδα θα πάει στο Αργος ενισχυμένη με τον νεοαποκτηθέντα μέσο Ιβάν Πέριτς. Παράλληλα σε ένα ακόμη ματς θα έχει την στήριξη των φιλάθλων της καθώς διοργανώνεται εκδρομή από την Καλαμάτα, ενώ στο γήπεδο θα βρεθούν και Μεσσήνιοι από την Αττική.

Πούλμαν από το γήπεδο του Μεσσηνιακού θα αναχωρήσουν σήμερα στις 11 το πρωί. Το κόστος είναι 5 ευρώ και για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6985- 794274 (Σπύρος).

Αγωνιστικά, Αλιατίδης και Φουάσης εξέτισαν τις ποινές τους και θα είναι στην διάθεση του Γιάννη Χριστόπουλου. Εκτός θα είναι ο τραυματίας Αντωνιάδης, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Μάρκοβιτς και Αθανασόπουλου.

Στο ματς του πρώτου γύρου η Καλαμάτα είχε κερδίσει 2-0 στο γήπεδο του Μεσσηνιακού με τέρματα των Φουάση και Πινδώνη, ενώ στις τρεις επισκέψεις της στο Αργος την δεκαετία που διανύουμε μετρά δύο εντυπωσιακές νίκες (4-1 το 2013-2014 και 4-0 το 2015-2016 και μια ήττα 2-0 τη σεζόν 2014-2015).