Δευτέρα, 27 Ιανουάριος 2014 16:30

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Με Οντσβόνγκ για την άνοδο!

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Με Οντσβόνγκ για την άνοδο!

Η μία καλή είδηση διαδέχεται την άλλη στη "Μαύρη Θύελλα" και έτσι μετά την μείωση της διαφοράς από την κορυφή, ακολούθησε η μεταγραφή του Σκόνδρα και ύστερα η επιστροφή στην ομάδα του Οντσβόνγκ.

Η κατάσταση λοιπόν δείχνει ιδανική για την μεσσηνιακή ομάδα που πάνοπλή πλέον θα τα δώσει όλα για να κατακτήσει τον τίτλο και την επάνοδο στη Β' εθνική.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…
Τη Δευτέρα έγινε γνωστό πως τελικά βρέθηκε η χρυσή τομή και ο Μπόρις Οντσβόνγκ επιστρέφει στη "Μαύρη Θύελλα" για να τη βοηθήσει στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Γ' εθνικής. Αν και ο Μίλτος Γκόφας είχε δηλώσει επίσημα πως θα περιμένει μέχρι την περασμένη Τετάρτη τον 22χρονο φορ, εν τέλει η πλευρά του Οντσβόνγκ έκανε πίσω, έστω και ετεροχρονισμένα, και έτσι έχουμε τη μεγάλη επιστροφή μετά από ένα και πλέον μήνα. Μάλιστα ο Οντσβόνγκ θα βρίσκεται το πιθανότερο την Τρίτη το απόγευμα στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.
Ετσι ο Γκόφας θα έχει στη διάθεση του ένα σημαντικό γρανάζι της μηχανής, αν και ο Οντσβόνγκ θα χρειαστεί αρκετές προπονήσεις για να επανέλθει στο επίπεδο που ήταν πριν και να υπολογίζεται για την βασική ενδεκάδα. Από την άλλη δεν τίθεται θέμα επιστροφής του έτερου "Ιταλού" Σιμόνε Τσιρίλο.
Από εκεί και πέρα το κλίμα στις τάξεις της "Μαύρης Θύελλας" είναι εξαιρετικό μετά και τη νέα νίκη με καλή εμφάνιση επί του Εθνικού Σαγέικων που συνδυάστηκε και με την μείωση στους τρεις βαθμούς της διαφοράς από την πρώτη θέση.
Πριν την έναρξή της προπόνησης ο προπονητής Μίλτος Γκόφας στην ομιλία του σημείωσε: «Είμαστε κοντά στο στόχο μας και χρειάζεται να είμαστε σοβαροί και προσηλωμένοι. Είναι εφικτός στόχος, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στη ζωή μας και πιο δυνατοί στην προπόνηση. Δεν έχουμε δικαίωμα να αποτύχουμε».

Σκόνδρας και τέλος οι μεταγραφές

Το "παρών" στην προπόνηση που έγινε στο γήπεδο της Σπερχογείας έδωσε και το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα την περίοδο του Ιανουαρίου ο Νίκος Σκόνδρας. Ο Σκόνδρας είναι 22 ετών μέσος και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις του άξονα. Επαιζε στη Γλυφάδα και έχει αγωνιστεί σε Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΟ Ρουφ, Θρασύβουλο. Χθες το βράδυ υπέγραψε το συμβόλαιο του και έτσι ολοκληρώθηκαν οι κινήσεις της Καλαμάτας.
Στα αγωνιστικά οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο προχθεσινό ματς έκαναν χαλαρό πρόγραμμα προπόνησης και οι υπόλοιποι έκαναν 25λεπτο ζέσταμα με τον γυμναστή Ευτύχη Τασιόπουλο και μετά έπαιξαν παιχνίδι σε μικρό χώρο με περιορισμούς.
Δεν συμμετείχαν στην προπόνηση οι Παναγιώτης Τσιμικλής, Βασίλης Σκαρλάτος και Βασίλης Αθανασόπουλος. Ο Τσιμικλής είχε πάρει άδεια και ο Σκαρλάτος έκανε θεραπεία με τον φυσικοθεραπευτή Λεωνίδα Παπανικολάου και την Πέμπτη θα φανεί αν θα προλάβει το ματς με τον ΠΑΟ Βάρδας.
Σε αυτό το ματς επιστρέφει ο Καλαντζής που εξέτισε την ποινή του.
Τέλος, ο Ζαχαρόπουλος μετέβη στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, όπου  παίρνει μέρος στις προπονήσεις (μέχρι και την Τετάρτη) της εθνικής νέων.