Δευτέρα, 04 Φεβρουάριος 2019 13:53

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ – ΠΑΜΙΣΟΣ 4-0: Ολα κρίθηκαν στο πρώτο μέρος

Γράφτηκε από τον

 

Χωρίς βαθμολογικό όφελος και στο δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς έμεινε ο Πάμισος. Αυτή τη φορά ηττήθηκε με 4-0 από την Ερμιονίδα στο γήπεδο του Κρανιδίου.

Η διαφορά δυναμικότητας αλλά και οι απουσίες των “πράσινων” έγειραν την πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων που “καθάρισαν” από το πρώτο ημίχρονο. Για την ακρίβεια, σε διάστημα 14 λεπτών. Στο 29’ Σαλταπίδας έκανε το 1-0 στέλνοντας την μπάλα αρχικά στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα. Στο 36’ ο Σαμαράς με απευθείας εκτέλεση κόρνερ και αφού η μπάλα έσκασε μπροστά από τον γκολκίπερ, διπλασίασε τα τέρματα της Ερμιονίδας.

Στο 42’ ήταν η σειρά του Τριμπόνια να χριστεί σκόρερ. Με το σκορ στο 3-0 ήταν πολύ δύσκολο για τον Πάμισο να αντιδράσει στο δεύτερο ημίχρονο και οι γηπεδούχοι βρήκαν ένα ακόμα γκολ, δίνοντας διαστάσεις στη νίκη τους. Ο Νικολούδης στο 60’ ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Αριστη η διαιτησία του Λιάρου από τη Λακωνία.

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Αλευράς, Τζιέρης, Βιρβίλης, Μπιμπισίδης (75’ Μερτύρης), Σαμαράς (60’ Βασιλέρης), Γεωργακόπουλος, Πούτση, Τριμπόνιας (46’ Κάλα), Νικολόπουλος (65’ Κόντοφ), Νικολούδης, Σαλταπίδας.

ΠΑΜΙΣΟΣ: Καπατσώρης (80’ Οικονομόπουλος), Αριστομενόπουλος, Μάραντος, Φιλόπουλος, Δημητρακόπουλος, Μωράκης, Βλάχος (70’ Γεωργουδιός), Παπαδόπουλος (60’ Χαρλέπας), Γεωργιόπουλος, (46’ λ.τρ. Κοντομανωλόπουλος), Χελάς, Ρούτσης.