Δευτέρα, 04 Φεβρουάριος 2019 16:14

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 0-1:Σπουδαίο διπλό με Αλεξόπουλο πριν το ντέρμπι κορυφής

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 0-1:Σπουδαίο διπλό με Αλεξόπουλο πριν το ντέρμπι κορυφής

 

Με γκολ του Αλεξόπουλου ο Απόλλων Καλαμάτας έφυγε με τη νίκη από την Κυπαρισσία, επικρατώντας χθες του Α.Ο.Κ. με 1-0.

Η καλαματιανή ομάδα για ακόμη μια αγωνιστική παρέμεινε αήττητη διευρύνοντας το σερί της και διατηρήθηκε 4 πόντους πίσω από τον πρωτοπόρο Α.Ο. Διαβολιτσίου με τον οποίο θα αναμετρηθεί το ερχόμενο Σάββατο στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής.

Ο Απόλλωνας είχε καλή παρουσία στο παιχνίδι και πέρα από το γκολ, έχασε ευκαιρίες για να βάλει και άλλα, όμως οι Βασιλόπουλος (2 φορές), Τρικουράκης (στο α’ ημίχρονο), ο σκόρερ Αλεξόπουλος (τετ-α-τετ) και Τσουλάκο (τετ-α-τετ), δεν μπόρεσαν να στείλουν ξανά την μπάλα στα δίχτυα. Παρόλα αυτά διαχειρίστηκε όσο καλύτερα μπορούσε το παιχνίδι μετά το 0-1 και έφτασε τελικά στη νίκη.

Η Κυπαρισσία, προσπάθησε να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα, όμως τα προβλήματα τραυματισμών, που αντιμετώπιζαν παίκτες της, ο Σπυρόπουλος είχε βγει οφ από το προηγούμενο ματς με τη Σπερχογεία, ο Μικελόπουλος έπαιξε παρότι είχε διάστρεμμα, ο Χρονόπουλος αποχώρησε τραυματίας στο 25’, ενώ ο Μιτρόφ πήρε τη θέση του Αριδά, που είχε ενοχλήσεις στο πόδι, όμως στο 64’ αναγκάστηκε να μπει στο παιχνίδι, μιας και τραυματίστηκε ο Μιτρόφ. Οσο για το ματς η Κυπαρισσία δημιούργησε κάποιες καλές φάσεις κυρίως στα τελευταία λεπτά τις αναμέτρησης με τους Θεοχαρόπουλο (σέντρα-σουτ άουτ από το κάθετο δοκάρι), Αριδά (σουτ άουτ δίπλα από το δοκάρι) και Καραβούλιας (πολύ καλό σουτ), αλλά δεν ευτύχησε να σκοράρει και να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 22ό λεπτό. Ο Ανδρουτσής επιχείρησε να διώξει την μπάλα από την άμυνα του, όμως την έστειλε πάνω στον Αλεξόπουλο, ο οποίος με πλασέ μέσα από την περιοχή την έστειλε στα δίχτυα, προλαβαίνοντας τον αντίπαλο του, που προσπάθησε να αποσοβήσει τον κίνδυνο για την ομάδα του.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Μικελόπουλος, Ανδρουτσής, Ζαφείρης, Θεοχαρόπουλος, Μιτρόφ (64’ λ.τρ. Αριδάς), Μπακόπουλος, Νικολόπουλος, Χρονόπουλος (25’ λ.τρ. Δημητρακάκης), Καραβούλιας, Αστερής, Αντωνόπουλος (78’ Τάνεφ)

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Γιακουμής, Λούτα, Κακαλής, Περιβολάρης, Καραχάλιος, Κουντάνης, Τρικουράκης (75’ Μπάκας), Στραβάκος, Βασιλόπουλος (85’ Παπαγιαννόπουλος), Αλεξόπουλος, Τσουλάκος (88’ Παχής).