Δευτέρα, 04 Φεβρουάριος 2019 18:46

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 2-0: Επανήλθε στις επιτυχίες

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 2-0: Επανήλθε στις επιτυχίες

 

Επιστροφή στις νίκες για τον Τσικλητήρα Πύλου που επιβλήθηκε με 2-0 του Τέλλου Αγρα, χάρις σε δύο γκολ που μπήκαν στο πρώτο μισάωρο του αγώνα.

Ετσι οι Πυλιώτες μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, επανήλθαν στα νικηφόρα αποτελέσματα και έπιασαν στην 4η θέση της βαθμολογίας τον Εθνικό Μελιγαλά. Στον αντίποδα η ομάδα των Γαργαλιάνων έχασε μετά από τρεις αγωνιστικές και αυτή ήταν η πρώτη της ήττα μέσα στο 2019.

Ο αγώνας δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας και κρίθηκε νωρίς, χάρις στα δύο γρήγορα γκολ των Πυλιωτών.

Τραυματίστηκε ο Καγιανάς

Πάντως η αναμέτρηση σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Παναγιώτη Καγιανά που σε μια φάση στο δεύτερο ημίχρονο ύστερα από ένα τζαρτζάρισμα έπεσε άτσαλα στο έδαφος και υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης.

Μάλιστα ο 20χρονος ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας για περαιτέρω εξετάσεις.

Με φάουλ ο Διακουμής στο 2' το 1-0

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 2’ ο Διακουμής με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0, σκοράροντας κατά της πρώην ομάδας του.

Γκολ με ανάποδο ψαλίδι ο Γεωργιάδης

Η ομάδα του Γιώργου Αργυρόπουλου πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 28’ μετά από γέμισμα του Χρ. Τρίψα ο Γεωργιάδης με ανάποδο ψαλίδι έγραψε το 2-0.

Δύο λεπτά αργότερα το σουτ του Γρ. Παπαγεωργίου έδιωξε σε κόρνερ ο Αλεξόπουλος.

Στο πρώτο ημίχρονο οι “ερυθρόλευκοι” είχαν να αντιπαρατάξουν μια ευκαιρία με τον Κανελλόπουλο.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να διαφυλάξουν το προβάδισμά τους και να το καταφέρνουν χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα, αφού τα ατού του Αγρα Βέλλης και Γεωργιόπουλος δεν μπορούσαν να γίνουν απειλητικοί.

Η ομάδα της Πύλου είχε στο β’ 45λεπτο δύο καλές στιγμές με τον Σούλα να διευρύνει το σκορ, ενώ ο Αγρας είχε μια καλή στιγμή με τον Αλεξανδρόπουλο.

Το ματς σφύριξε ο Νικολόπουλος, με βοηθούς τους Κυριόπουλο και Πάναγιωτόπουλο.

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Ντουγέρογλου, Σεφεράσι, Ν. Παπαγεωργίου, Γρ. Παπαγεωργίου (33’ λ.τρ. Καγιανάς 80’ λ.τρ. Κουρεμπανάς), Χρ. Τρίψας, Σούλα (80’ Κοτσοβός), Γ. Τρίψας, Διακουμής, Γεωργιάδης, Ιλιάζι (83’ Στ. Μεμά), Κ. Μεμά.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Αλεξόπουλος, Δασκαλάκης, Γεωργόπουλος, Αναστασόπουλος (78’ Τάρλεβ), Σταθόπουλος, Μπολούν, Γεωργιόπουλος, Τηλεμάχου (81’ Καυκής), Βέλλης, Κανελλόπουλος (65’ Βελισσάρης), Αλεξανδρόπουλος (75’Λακριντής).