Τρίτη, 05 Φεβρουάριος 2019 13:40

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Ετοιμοι για άνοδο ομάδα και κόσμος!

Γράφτηκε από τον

 

Εμφάνιση πρωταθλητών έκαναν την Κυριακή στο Αργος η “Μαύρη Θύελλα” και ο κόσμος της.

Η Μεσσηνιακή ομάδα έδειξε χαρακτήρα σε ένα κομβικό παιχνίδι και πήρε πολύ μεγάλη νίκη με 1-0 χάρη στο γκολ του Μίνγκα στο 25’.

Ουσιαστικά με το διπλό στο Αργος η Καλαμάτα έβγαλε εκτός διεκδίκησης τίτλου τον Παναργειακό, ο οποίος πλέον είναι στην τρίτη θέση και στο -9 από την Μεσσηνιακή ομάδα.

Παράλληλα, η “Μαύρη Θύελλα” διατήρησε το +4 από τον δεύτερο Ασπρόπυργο, από τον οποίο θα φιλοξενηθεί προς το τέλος του πρωταθλήματος, την 24η αγωνιστική.

Ηταν το τρίτο νικηφόρο ντέρμπι για την τοπική μας ομάδα, η οποία μετά τις νίκες στο γήπεδο του Μεσσηνιακού στον πρώτο γύρο απέναντι σε Παναργειακό και Ασπρόπυργο, την Κυριακή πήρε τρίποντο σε ντέρμπι εκτός έδρας.

Με το διπλό στο Αργος η Καλαμάτα έδειξε για μια ακόμη φορά ότι φέτος είναι ικανή για την άνοδο. Παράλληλα ο κόσμος της ομάδας έδωσε δυναμικό παρών σε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι και στο φινάλε πανηγύρισε τη μεγάλη νίκη.

Στο Αργος η Καλαμάτα είχε μια εξέδρα αντάξια της δυναμικής της, που φανέρωσε και την πίστη που υπάρχει στις τάξεις των φιλάθλων της για άνοδο. Ο Γιάννης Χριστόπουλος και οι παίκτες του μάλιστα ήταν εντυπωσιασμένοι από την συμπαράσταση των φιλάθλων τους στο κρίσιμο αυτό ματς.

Στα θετικά του αγώνα συμπεριλαμβάνεται το πολύ καλό ντεμπούτο του νεοαποκτηθέντα Ιβάν Πέριτς και στα δυσάρεστα ο τραυματισμός του Ζαχαρόπουλου, που σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα του στερήσει την συμμετοχή στα επόμενα παιχνίδια.

Η συνέχεια για την Καλαμάτα περιλαμβάνει δύο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδια. Την Κυριακή με την Ενωση Πελλάνας και την επόμενη αγωνιστική με τον ΑΟ Κατασταρίου.