Τετάρτη, 06 Φεβρουάριος 2019 17:51

Οι Γραμμένος, Δέδες και Φούσεκ στην γενική συνέλευση της UEFA

Γράφτηκε από τον
Οι Γραμμένος, Δέδες και Φούσεκ στην γενική συνέλευση της UEFA

Στη Ρώμη διεξάγεται αύριο (7/2) η ετήσια γενική συνέλευση της UEFA. Την ΕΠΟ θα εκπροσωπήσει ο Βαγγέλης Γραμμένος, ο οποίος θα μεταβεί, συνοδευόμενος από τον εκτελεστικό γραμματέα, Αλέξη Δέδε και τον ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα, Πετρ Φούσεκ.

Στη Ρώμη διεξάγεται αύριο, Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου, η ετήσια γενική συνέλευση της UEFA. Την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα εκπροσωπήσει ο πρόεδρός της, Βαγγέλης Γραμμένος, ο οποίος θα μεταβεί στην ιταλική πρωτεύουσα, συνοδευόμενος από τον εκτελεστικό γραμματέα, Αλέξη Δέδε και τον ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα, Πετρ Φούσεκ.

Κεντρικό θέμα της συνέλευσης είναι η εκλογή του προέδρου της UEFA για την επόμενη τετραετία, καθώς και οκτώ μελών της εκτελεστικής επιτροπής και των εκπροσώπων της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στην FIFA (δύο αντιπρόεδροι, ένα μέλος για τετραετή θητεία και δύο μέλη για διετή θητεία). Θα συζητηθεί ακόμα, μεταξύ άλλων, ο στρατηγικός σχεδιασμός της UEFA ως το 2024.

Στο περιθώριο των εργασιών της Γ.Σ., ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. θα έχει συναντήσεις αξιωματούχους της UEFA για θέματα που αφορούν τις διμερείς σχέσεις και τη λειτουργία του ποδοσφαίρου στη χώρα μας.

Πηγή: sport24.gr