Πέμπτη, 07 Φεβρουάριος 2019 14:57

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Στήριξη σε Γεωργακλή

Γράφτηκε από τον
ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Στήριξη σε Γεωργακλή

Τρεις ήττες από Τσικλητήρα Πύλου, Σπερχογεία, Αβία (οι δύο τελευταίες εντός έδρας) και μια ισοπαλία εκτός με την Ομόνοια, είναι ο απολογισμός της Ανδρούσας μέσα στο 2019.

Ο φιλόδοξος σύλλογος έχει να κερδίσει από... πέρυσι και συγκεκριμένα από τις 22 Δεκεμβρίου, όταν επικράτησε στην Καλαμάτα με 2-1 της Μάνης. Ως εκ τούτου έχει υποχωρήσει στην 9η θέση της Α’ τοπικής (ισοβαθμεί με τον Πανθουριακό).

Η διοίκηση της Ανδρούσας, ωστόσο, στηρίζει απόλυτα το Νίκο Γεωργακλή και ξεκαθαρίζει ότι δεν τέθηκε ποτέ θέμα προπονητή. Απαντες στην ομάδα εκτιμούν ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη και η ομάδα θα επιστρέψει στις επιτυχίες. Η αισιοδοξία πηγάζει και από το γεγονός ότι θα μειωθούν τα προβλήματα τραυματισμών. Οι Γκούνης, Τσώνης και Μπερερής μετρούν αντίστροφα για να επιστρέψουν και αναμένεται να είναι διαθέσιμοι στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμάτας. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για την εν λόγω αναμέτρηση θα είναι και ο νεοαποκτηθείς Νίκος Αναγνωστόπουλος. Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού Καλαμάτας υπηρετεί αυτό τον καιρό την στρατιωτική του θητεία, αλλά εντός των ημερών θα πάρει μετάθεση από την Αθήνα στην Καλαμάτα. Ετσι ο Νίκος Γεωργακλής θα έχει μία ακόμα επιλογή για την επιθετική γραμμή. Το ματς με τον Απόλλωνα έχει οριστεί για τις 16 Φεβρουαρίου, ενώ αυτή την αγωνιστική η Ανδρούσα θα πάρει στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς με τον Α.Ο. Φαραί.

Κόβει πίτα

Τέλος, να σημειωθεί ότι αύριο Παρασκευή η ομάδα θα κόψει την πίτα της στις 7 μ.μ. στο “Καφέ Ανδρούσα”.