Τρίτη, 28 Ιανουάριος 2014 13:58

Υπόθεση για δύο η άνοδος;

Γράφτηκε από τον


Η Α.Ε. Καραϊσκάκης γνώρισε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της, αυτή τη φορά εντός έδρας με 1-2 από το Μεσολόγγι και πλέον έχει συγκάτοικο στο ρετιρέ την Ερμιονίδα, ενώ η Καλαμάτα πλησίασε στους τρεις βαθμούς. Ολα αυτά και ενώ απομένει ένας ολόκληρος γύρος στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής.

Η "Μαύρη Θύελλα" είναι λοιπόν για πρώτη φορά σε απόσταση βολής και άπαντες πιστεύουν ότι στο τέλος θα κόψει πρώτη το νήμα. Αυτή τη στιγμή η Ερμιονίδα φαντάζει το πιο δύσκολο εμπόδιο. Για την Α.Ε. Καραϊσκάκης έχουμε γράψει ότι δύσκολα θα αντέξει για καιρό τόσο ψηλά και ήδη άρχισε η αγωνιστική της κάμψη.
Ο τίτλος μάλλον θα είναι υπόθεση για δύο, με δεδομένο το ρόστερ που διαθέτουν και σίγουρα δεν θα κριθεί στο μεταξύ τους παιχνίδι. Στο δρόμο για τη Β' εθνική υπάρχουν 15 τελικοί και η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη, στο τέλος θα πανηγυρίσει. Η αλήθεια ότι και στις δύο υπάρχει πολύ καλή ψυχολογία μετά τα τελευταία αποτελέσματα και παράλληλα τις ήττες της Α.Ε. Καραϊσκάκης.
Κανένα όμως παιχνίδι δεν είναι εύκολο και τρανό παράδειγμα η προχθεσινή ήττα των πρωτοπόρων από την Α.Ε. Μεσολογγίου που δίνει μάχη για την παραμονή. Το Μεσολόγγι θα έρθει την Κυριακή (αν δεν αλλάξει η ημερομηνία) στην Καλαμάτα για να αντιμετωπίσει το Μεσσηνιακό, ο οποίος θέλει νίκη για να μην μπλέξει σε περιπέτειες.