Πέμπτη, 07 Φεβρουάριος 2019 17:50

UEFA και ΕCA μαζί μέχρι το 2024!

Γράφτηκε από τον
UEFA και ΕCA μαζί μέχρι το 2024!

UEFA και Ευρωπαϊκή Ενωση Συλλόγων χέρι - χέρι μέχρι το 2024, γεγονός που απομακρύνει το πλάνο δημιουργίας μιας κλειστής λίγκας.

Η UEFA και η Ευρωπαϊκή Ένωση Συλλόγων (ECA) ανανέωσαν το μνημόνιο συνεργασίας τους μέχρι το 2024, γεγονός που απομακρύνει το σενάριο απόσχισης των μεγάλων κλαμπ της Ευρώπης, αλλά και τα σχέδια δημιουργίας μιας κλειστής λίγκας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί η UEFA ως ευρωπαϊκή ομοσπονδία και οι ομάδες θα συνεχίσουν τη στενή συνεργασία για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου σε όλη την Ευρώπη», τόνισε ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάνταρ Τσέφεριν. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ECA και ισχυρός άνδρας της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι υποστήριξε: «Είναι σημαντική στιγμή στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Το μνημόνιο αυτό βάζει την ECA στην καρδιά των αποφάσεων της UEFA, με τρόπο που να αναγνωρίζει τη συμβολή των ομάδων στην ανάπτυξη του παιχνιδιού». Το εκτελεστικό μέλος της ECA (Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συλλόγων), Μίκαελ Βερσκιούρεν είχε μιλήσει για όλα στο Gazzetta.gr, προαναγγέλλοντας τις θετικές εξελίξεις!
Πηγή: gazzetta.gr