Κυριακή, 10 Φεβρουάριος 2019 11:54

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Για νέο τρίποντο με Ενωση Πελλάνας

Γράφτηκε από τον

Το διπλό στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής στο Αργος διατήρησε τη “Μαύρη Θύελλα” σε θέση ισχύος στον 8ο όμιλο της Γ’ εθνικής και πλέον η Μεσσηνιακή ομάδα θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει την έδρα της στα επόμενα ματς.

Η τοπική μας ομάδα θα παίξει δύο συνεχόμενες φορές στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, σήμερα Κυριακή στις 3 μ.μ. με την Ενωση Πελλάνας και την επόμενη αγωνιστική με τον ΑΟ Κατασταρίου, με στόχο να συγκεντρώσει το απόλυτο των βαθμών.

Με νίκη στο σημερινό ματς με την ομάδα της Λακωνίας, η Καλαμάτα αφενός θα διαφυλάξει το +4 από Ασπρόπυργο και το +9 από Παναργειακό και αφετέρου ενδέχεται να αυξήσει και άλλο τη διαφορά αφού οι δύο διώκτες της έχουν δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδια με Καταστάρι και Παναρκαδικό αντίστοιχα.

Και το ματς της Καλαμάτας βέβαια κρύβει παγίδες μιας και η Ενωση Πελλάνας είναι μια από τις καλές ομάδες της κατηγορίας, η οποία βρίσκεται στην 6η θέση και έχει δείξει ότι δεν αποτελεί εύκολο αντίπαλο για κανένα.

Οι παίκτες του Γιάννη Χριστόπουλου θα πρέπει λοιπόν να δείξουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο και την ανάλογη προσοχή ώστε να πάρουν τους τρεις βαθμούς και να κάνουν ένα ακόμη βήμα για τον τίτλο στον 8ο όμιλο και την άνοδο.

Θυμίζουμε ότι στον πάγκο της Ενωσης Πελλάνας βρίσκεται ένας γνωστός στους Μεσσήνιους φιλάθλους, ο Αλέξης Μαντζούνης ο οποίος στο νομό μας ήταν προπονητής σε Πάμισο και Κυπαρισσία.

Στο ματς του πρώτου γύρου, η Καλαμάτα είχε κερδίσει με 2-0 χάρη γκολ του Μίνγκα στο 65’ και του Πινδώνη στο 72’.

Αγωνιστικά, η Καλαμάτα θα παίξει σήμερα χωρίς τους τραυματίες Ζαχαρόπουλο, Μαστραντωνάκη, για τους οποίους τα νέα είναι δυσάρεστα μιας και θα μείνουν εκτός δράσης περίπου ένα μήνα,

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μάρκοβιτς.

Τα εισιτήρια

Τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν 10 ευρώ για τη νότια εξέδρα και 5 ευρώ για το πέταλο.