Τρίτη, 28 Ιανουάριος 2014 19:15

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Το Σάββατο το ματς με Μεσολόγγι

Γράφτηκε από τον

Το Σάββατο θα διεξαχθεί τελικά ο αγώνας του Μεσσηνιακού με την Α.Ε. Μεσολογγίου για την 16η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ' εθνικής.  Οι "πράσινοι" ζήτησαν από την ΕΠΟ να αλλάξει η ημέρα του αγώνα, καθώς την Κυριακή η Καλαμάτα γιορτάζει την πολιούχο της Υπαπαντή του Χριστού. Αυτό άλλωστε είχε ζητήσει και η Αστυνομία.

Το αίτημα έγινε τελικά αποδεκτό, όπως
γνωστοποίησε σήμερα η διοίκηση της καλαματιανής ομάδας. Θυμίζουμε ότι κόντρα στο Μεσολόγγι ανοίγει η "αυλαία" του δευτέρου γύρου. Ο Μ.Γ.Σ. βρίσκεται στην 5η θέση, ισόβαθμος με την Κόρινθο και απέχει 3 βαθμούς από τη Δόξα Μανωλάδας που είναι στη ζώνη του υποβιβασμού. Η προσεχής αντίπαλός του είναι 12η, αλλά την περασμένη Κυριακή νίκησε εκτός έδρας την πρωτοπόρος Α.Ε. Καραϊσκάκης. Κάτι που δείχνει πόσο δύσκολο είναι το ματς για τους γηπεδούχους.
Ο Μεσσηνιακός θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να πάρει τη νίκη που θα τον διατηρήσει μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στα τοπικά πρωταθλήματα.
Να σημειωθεί ότι εντός έδρας μετρά τέσσερα σερί τρίποντο και παρά την ήττα την Κυριακή στη Μανωλάδα το κλίμα είναι πολύ καλό. Ο Δημήτρης Τσάκωνας ζήτησε από τους παίκτες του να ξεχάσουν αυτό το ματς και να επικεντρωθούν στο Μεσολόγγι.
Το ευχάριστο είναι ότι ο Τσουλάκος εξέτισε την ποινή του και θα επιστρέψει στην 11άδα. Ετσι με εξαίρεση τον Κουκούτση που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Η προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου συνεχίστηκε σήμερα με προπόνηση στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, η οποία περιλάμβανε γυμναστήριο και τρέξιμο.
Στα μεταγραφικά,  οι "πράσινοι" βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Σαντίκ Μπαλαράμπε ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Αν επέλθει συμφωνία στο οικονομικό, τότε ο 22χρονος ποδοσφαιριστής θα υπογράψει, μιας και έπεισε το τεχνικό τιμ στο διάστημα της δοκιμής του. Ο Μπαλαράμπε αγωνίζεται τόσο ως επιθετικός όσο και ως επιθετικό χαφ, ενώ είναι κοινοτικός μιας και έχει αγγλικό διαβατήριο.
Ακόμα εντός των ημερών θα τελειώσει και η μεταγραφή ενός νεαρού γκολκίπερ, μιας και από την αποχώρηση του Κόκκαλη στον Αστέρα Τρίπολης, στο ρόστερ έχουν μείνει οι Κυριακόπουλος και Ζησιμάτος.