Τρίτη, 28 Ιανουάριος 2014 22:12

Η επίθεση οδηγεί την "Μαύρη Θύελλα" προς τον τίτλο - Δέκα παίκτες βρήκαν δίχτυα στον πρώτο γύρο

Γράφτηκε από τον
Η επίθεση οδηγεί την "Μαύρη Θύελλα" προς τον τίτλο - Δέκα παίκτες βρήκαν δίχτυα στον πρώτο γύρο

Ο πρώτος γύρος του 4ου ομίλου της Γ' εθνικής ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για την "Μαύρη Θύελλα", η οποία στις δύο τελευταίες αγωνιστικές εκμεταλλεύτηκε τις ήττες της ΑΕ Καραϊσκάκης και μάζεψε σε μεγάλο βαθμό την διαφορά από την κορυφή. Οι 9 βαθμοί που μέχρι πριν δύο εβδομάδες χώριζαν τους Μεσσηνίους από την πρώτη θέση, έχουν γίνει πλέον τρεις, με την Καλαμάτα να κυνηγά πλέον από απόσταση βολής την ΑΕ Καραϊσκάκης και την Ερμιονίδα.


Οι Μεσσήνιοι έκλεισαν τον πρώτο γύρο έχοντας την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα αφού έχουν πετύχει 26 γκολ, όσα και η Ερμιονίδα. Μάλιστα το αξιοσημείωτο είναι ότι η "Μαύρη Θύελλα" έχει πλουραλισμό στο σκοράρισμα. Ο Χρήστος Καλαντζής είναι βέβαια το πρώτο… κανόνι με 7 γκολ, όμως συνολικά 10 παίκτες έχουν βρει το δρόμο προς τα δίχτυα στο πρωτάθλημα.
Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι από την μέρα που ανέλαβε ο Γκόφας η ομάδα μετρά 10 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα σε 12 ματς ενώ δεν έχει μείνει ούτε μια φορά άσφαιρη! Το μοναδικό ματς πρωταθλήματος που δεν βρήκε δίχτυα, ήταν αυτό της πρεμιέρας με τον ΠΑΟ Βάρδας (0-1), τον οποίο θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στην Ηλεία στο πλαίσιο της πρεμιέρας του β' γύρου.
Όσον αφορά την άμυνα, η Καλαμάτα διαθέτει την δεύτερη καλύτερη άμυνα στον όμιλο (έχει δεχθεί 10 γκολ), πίσω από την Κυριακάτικη αντίπαλο της ομάδα της Βάρδας που έχει δεχθεί 9 τέρματα.

ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ ΤΩΝ 26 ΤΕΡΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ

Χρήστος Καλαντζής             7
Μπόρις Οντσβόνγκ                 4
Θοδωρής Πούτσης                 4
Βασίλης Αθανασόπουλος         3
Αλέξης Καραχάλιος             2
Κώστας Ηλιόπουλος             2
Παναγιώτης Τσιμικλής            1
Ντία Αλιού                     1
Βασίλης Σκαρλάτος             1
Γιάννης Καλογερόπουλος        1


Ερχεται την Τετάρτη ο Οντσβόνγκ!

Αύριο Τετάρτη αναμένεται στην Καλαμάτα ο Μπόρις Οντσβόνγκ, σύμφωνα τουλάχιστον με τις χθεσινές διαβεβαιώσεις του παίκτη στους ανθρώπους της Καλαμάτας. Το σίριαλ με τον έγχρωμο φορ λοιπόν τελειώνει θετικά με την επιστροφή του παίκτη, ο οποίος θα τεθεί ξανά στην διάθεση του Γκόφα για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Επιστρέφει
ο Καλαντζής

Από εκεί και πέρα, σήμερα οι παίκτες της Καλαμάτας είχαν ρεπό και αύριο θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟ Βάρδας. Στο ματς αυτό θα επιστρέψει ο Χρήστος Καλαντζής που εξέτισε την ποινή του ενώ θα λείψει και πάλι ο Παναγιώτης Τσιμικλής που θα εκτίσει την δεύτερη από τις τέσσερις αγωνιστικές της ποινής του για την αποβολή του στο ματς με τον Πανναυπλιακό. Ο νεοαποκτηθέντας Νίκος Σκόνδρας θα είναι στην διάθεση του Γκόφα την Κυριακή καθώς οι «μελανόλευκοι» αναμένουν την έκδοση του δελτίου του.
Η σημερινή προπόνηση θα γίνει στο γήπεδο του Ασπροχώματος.

Οι οργανωμένοι ετοιμάζουν
εκδρομή για Βάρδα

Οι «Bulldogs» διοργανώνουν εκδρομή για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟ Βάρδας. "Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί για να ενισχύσουμε την προσπάθεια της Μαύρης Θύελλας", αναφέρει το κάλεσμα τους...
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στα γραφεία του συνδέσμου στο Ιστορικό Κέντρο καθημερινά από τις 9 μέχρι τις 12 το βράδυ και στο κατάστημα "Art Music" (Αρτέμιδος 108) τις ώρες καταστημάτων. Η τιμή συμμετοχής είναι 7 ευρώ.