Τρίτη, 12 Φεβρουάριος 2019 12:03

“Εχουμε ακόμη 8 τελικούς...”, λένε στην Καλαμάτα και δεν πανηγυρίζουν

Γράφτηκε από τον

Ιδανική εξέλιξη είχε η 18η αγωνιστική του 8ου ομίλου της Γ’ εθνικής για την Καλαμάτα η οποία νίκησε με 3-1 στο γήπεδο του Μεσσηνιακού την Ενωση Πελλάνας, ενώ την ίδια ώρα ο Ασπρόπυργος έφερνε ισοπαλία 2-2 στην Ζάκυνθο από τον ΑΟ Κατασταρίου και ο Παναργειακός έχανε με 2-1 στην Τρίπολη από τον Παναρκαδικό.

Ετσι η Μεσσηνιακή ομάδα βρέθηκε στο +6 από τον δεύτερο Ασπρόπυργο και στο +12 από τον Παναργειακό, ο οποίος τέθηκε οριστικά εκτός διεκδίκησης τίτλου.

Το κλίμα λοιπόν ήταν λογικό να είναι πανηγυρικό στο γήπεδο με τον κόσμο να αποθεώνει τους παίκτες του Γιάννη Χριστόπουλου στο φινάλε.

Ο Μεσσήνιος τεχνικός πάντως φροντίζει να κρατά χαμηλούς τόνους, τονίζοντας ότι δεν είναι ώρα για πανηγυρισμούς και ότι χρειάζεται ανάλογη σοβαρότητα και προσπάθεια για να μείνει η ομάδα στην κορυφή μέχρι το τέλος.

“Εχουμε 8 ματς μέχρι το τέλος που είναι 8 τελικοί. Το μεγαλύτερο λάθος που μπορούμε να κάνουμε είναι να θεωρήσουμε ότι πήραμε το πρωτάθλημα, τη στιγμή μάλιστα που τα προβλήματα των τραυματισμών δεν λένε να μας αφήσουν”, τόνισε ο τεχνικός της Καλαμάτας που προχθές είδε τους Γιόνδη και Ψάνη να αποχωρούν τραυματίες από το γήπεδο.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος δεν έκρυψε βέβαια την ικανοποίηση για την προσπάθεια και την απόδοση των παικτών του, ωστόσο θέλει να κρατήσει προσγειωμένους τους παίκτες του εν όψει της συνέχειας.

Τα ματς που απομένουν

Στα 8 ματς που απομένουν και τα οποία χαρακτηρίζει τελικούς ο Γιάννης Χριστόπουλος περιλαμβάνεται και το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ασπρόπυργο την 24η αγωνιστική. Η Καλαμάτα θα παίξει ακόμη εκτός έδρας με Μανδραϊκό, Αμδρυσσέα και Ερμιονίδα ενώ στο γήπεδο του Μεσσηνιακού θα υποδεχθεί Καταστάρι, Πάμισο, ΑΟ Υπάτου και Παναρκαδικό.

Αναλυτικά οι 8 αγώνες που απομένουν, με τη σειρά που θα γίνουν είναι:

Καλαμάτα – Καταστάρι, Μανδραϊκός – Καλαμάτα, Καλαμάτα – Πάμισος, Αμβρυσσέας – Καλαμάτα, Καλαμάτα – ΑΟ Υπάτου, Ασπρόπυργος – Καλαμάτα, Ερμιονίδα – Καλαμάτα, Καλαμάτα – Παναρκαδικός.

Εφτά παίκτες στο όριο καρτών

Η συνέχεια περιλαμβάνει το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (3 μ.μ. γήπεδο Μεσσηνιακού) με τον υπολογίσιμο ΑΟ Κατασταρίου. Εκτός είναι ο τραυματίας Ζαχαρόπουλος, Αντωνιάδης και Αθανασόπουλος είναι στο στάδιο της αποθεραπείας ενώ αμφίβολη είναι προς το παρών η συμμετοχή των Γιόνδη και Ψάνη.

Παράλληλα, εφτά παίκτες της ομάδας είναι στο όριο καρτών καθώς έχουν από 3 κίτρινες. Ο λόγος για τους Μαστραντωνάκη, Κάρλος, Μίνγκα, Ζαχαρόπουλο, Χίλγκεν, Τσόπελα και Τάμπα.