Τετάρτη, 29 Ιανουάριος 2014 18:15

Επέστρεψε στην Καλαμάτα ο Οντσβόνγκ - θετικό ντεμπούτο Ζαχαρόπουλου με την εθνική νέων

Γράφτηκε από τον
Επέστρεψε στην Καλαμάτα ο Οντσβόνγκ - θετικό ντεμπούτο Ζαχαρόπουλου με την εθνική νέων

Στην Καλαμάτα βρίσκεται από σήμερα το μεσημέρι ο Μπόρις Οντσβόνγκ, ο οποίος από αύριο θα τεθεί ξανά στην διάθεση του Μίλτου Γκόφα.
Το πρόβλημα με τον έγχρωμο φορ και τους εκπροσώπους του είχε αίσιο τέλος - έστω και καθυστερημένα - γεγονός που σε μεγάλο βαθμό οφείλεται και στην επιθυμία του ποδοσφαιριστή να επιστρέψει και να αγωνιστεί στην ομάδα της Καλαμάτας.
Αύριο λοιπόν ο Οντσβόνγκ θα ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα και θα είναι στην διάθεση του προπονητή του για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Από εκεί και πέρα, αύριο αναμένεται να φτάσει σταχέρια των ανθρώπων της Καλαμάτας το δελτίο του νεοαποκτηθέντα Νίκου Σκόνδρα, ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟ Βάρδας.
Ενα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, όπου η Καλαμάτα θα στοχεύσει μόνο στη νίκη ώστε να μείνει ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου και ταυτόχρονα να πάρει την άτυπη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου από την ομάδα της Ηλείας.
Η προετοιμασία για το Κυριακάτικο ματς ξεκίνησε σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο του Ασπροχώματος. Ο Σκαρλάτος έκανε και πάλι θεραπεία και όλα δείχνουν ότι θα χάσει και το ματς της Κυριακής, όπως φυσικά και ο τιμωρημένος Παναγιώτης Τσιμικλής. Αντίθετα, επιστρέφει ο Χρήστος Καλαντζής που εξέτισε την ποινή του.
Στο μεταξύ, σήμερα ο μέσος της Καλαμάτας Μιχάλης Ζαχαρόπουλος έκανε το ντεμπούτο του με την εθνική ομάδων των νέων, στο φιλικό ματς με την ομάδα Κ18 της ΑΕΚ. Η εθνική νίκησε 1-0, ο Ζαχαρόπουλος έπαιξε σε όλο το β' μέρος και είχε μάλιστα θετική παρουσία.

Σφυρίζει ο Ανούσος

Το ματς της Κυριακής στην Βάρδα θα διαιτητεύσει ο Ανούσος από την Λακωνία με βοηθούς τον Σταματάκο και την Παυλερού, επίσης από την Λακωνία. Ο Πάνου από την Αιτολωακαρνανία θα είναι παρατηρητής του αγώνα.
Ν.Τσ.