Τετάρτη, 29 Ιανουάριος 2014 18:32

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Να σταματήσει το αρνητικό σερί στη Μεθώνη

Γράφτηκε από τον

Την τρίτη σερί ήττα μετά από αυτές από Κυπαρισσία και Α.Ο. Φαραί, γνώρισε στην Ανδρούσα από την ομώνυμη ομάδα ο Τέλλος Αγρας. Ετσι υποχώρησε στην 8η θέση της Α' τοπικής.


"Για ένα ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ καλοί και δικαιούμασταν να έχουμε προηγηθεί. Κάποιες συγκυρίες μας έφεραν πίσω στο σκορ και χάσαμε έναν εκτός έδρας αγώνα από μια αξιόλογη ομάδα", λέει για το 3-0 από την Ανδρούσα ο Γιώργος Μηλίτσης.
Ο προπονητής του Αγρα ξεκαθαρίζει πάντως ότι: "Δεν κοιτάμε τα σερί, ούτε όταν προερχόμασταν από συνεχόμενες νίκες. Οπωσδήποτε όμως μετά από ήττες έχεις μεγαλύτερη θέληση να φθάσεις στη νίκη. Ολα τα ματς φέτος εξελίσσονται σε ντέρμπι. Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Βλέπουμε ότι και οι ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό,  χάνουν βαθμούς από ομάδες που στοχεύουν στην παραμονή".
Οσο για το νέο εκτός έδρας ματς με αντίπαλο τη Μεθώνη; : "Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είναι σίγουρα δύσκολο. Θα προετοιμαστούμε όσο γίνεται καλύτερο και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα".
Η προετοιμασία για τη Μεθώνη ξεκίνησε την Τρίτη και για την ώρα είναι αμφίβολη η συμμετοχή των τραυματιών Θανάση Ψωρομύτη, Θανάση Γεωργιόπουλου και Ακη Τσιώλη.
Οπως και να 'χει ο Αγρας θα επιχειρήσει μεθαύριο να δώσει τέλος στο αρνητικό σερί.