Παρασκευή, 15 Φεβρουάριος 2019 15:01

“Νοσοκομείο” η Κυπαρισσία εν όψει Διαβολιτσίου

Γράφτηκε από τον
“Νοσοκομείο” η Κυπαρισσία εν όψει Διαβολιτσίου

Με σύνθεση ...ανάγκης θα παραταχθεί η Κυπαρισσία στο κυριακάτικο ματς με το Διαβολίτσι.

Ο ΑΟΚ αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών και έτσι το έργο του είναι πολύ δύσκολο απέναντι στον πρωτοπόρο και αήττητο ΑΟΔ.

Ο Τάκης Παναγόπουλος λοιπόν θα πρέπει να κάνει... αλχημείες και να εμπιστευτεί σε ένα ακόμη ματς τους πολλούς νεαρούς παίκτες που διαθέτει, προκειμένου να εμφανιστεί ανταγωνιστικός απέναντι στο Διαβολίτσι. Οσον αφορά τις απουσίες για το μεθαυριανό ματς, έχουμε και λέμε...

Ο Ανδρέας Χρονόπουλος είναι σίγουρα εκτός λόγω διαστρέμματος, όπως και ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος με θλάση.

Ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος έχει υποστεί ρήξη προσθίου χιαστού στο ματς με την Αβία και έχει τεθεί νοκ άουτ, ενώ από θλάση ταλαιπωρείται και ο Ιλιε Μιτρόφ και πολύ δύσκολα θα παίξει την Κυριακή. Από εκεί και πέρα θα απουσιάσει και ο Παναγιώτης Αριδάς λόγω σπουδών, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Γιώργου Μικελόπουλου (διάστρεμμα) και Θοδωρή Αστερή, με τον τελευταίο λογικά να... σφίγγει τα δόντια και να αγωνίζεται. Φυσικά να θυμίσουμε πως ο Δασκαλόπουλος έχει τεθεί νοκ άουτ εδώ και καιρό για όλη τη χρονιά, ενώ στα τέλη Ιανουαρίου αποχώρησε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Σάββας Αντωνόπουλος.

Παρόλα αυτά η Κυπαρισσία θα προσπαθήσει να κοιτάξει στα μάτια τον ΑΟΔ και να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Οι “κυανόλευκοι” βρίσκονται στη 10η θέση με 25 βαθμούς και αγνοούν τη νίκη από τα τέλη Δεκεμβρίου και το 5-2 επί της Αβίας. Από τότε μετρούν 3 ήττες και την πρόσφατη ισοπαλία με τον Ολυμπιακό στην Καλαμάτα.

Στην έδρα του ο ΑΟΚ έχει απολογισμό 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και μία ήττα, αυτή από τον Απόλλωνα πριν δύο εβδομάδες.