Κυριακή, 17 Φεβρουάριος 2019 10:33

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Ενα ακόμη βήμα για τον τίτλο με Καταστάρι

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Ενα ακόμη βήμα για τον τίτλο με Καταστάρι

 

Ενα ακόμη βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου στον 8ο όμιλο της Γ’ εθνικής και την απευθείας άνοδο θα προσπαθήσει να κάνει σήμερα Κυριακή η Καλαμάτα.

Η Μεσσηνιακή ομάδα θα υποδεχθεί στο γήπεδο του Μεσσηνιακού τον ΑΟ Κατασταρίου με στόχο να πετύχει την 17η νίκη της σε 19 παιχνίδια και θα διαφυλάξει το +6 που έχει από τον δεύτερο στην βαθμολογία Ασπρόπυργο.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει νωρίτερα από τα υπόλοιπα, στη 1.30 μ.μ. προκειμένου να διευκολυνθεί η ομάδα της Ζακύνθου στο ταξίδι της επιστροφής.

Πρόκειται για αγώνα που κρύβει κινδύνους καθώς ο ΑΟ Κατασταρίου διαθέτει μια από τις καλές ομάδες της κατηγορίας, κάτι που φαίνεται και από την 5η θέση που έχει στο βαθμολογικό πίνακα. Την προηγούμενη μόλις αγωνιστική μάλιστα έφερε ισοπαλία 2-2 με τον Ασπρόπυργο. Στον αγώνα του πρώτου γύρου στη Ζάκυνθο η Μεσσηνιακή ομάδα είχε δυσκολευτεί πολύ, αλλά τελικά είχε πάρει τη νίκη στη Ζάκυνθο με 1-0 χάρη σε γκολ που είχε πετύχει ο Αλιατίδης στο 75’.

Στον σημερινό αγώνα ο τεχνικός της Καλαμάτας Γιάννης Χριστόπουλος θα καταστρώσει σε πλάνα του χωρίς να υπολογίζει στους τραυματίες Ζαχαρόπουλο, Μαστραντωνάκη, Γιόνδη και Ψάνη.

Τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν 5 ευρώ για το πέταλο και 10 ευρώ για τη νότια εξέδρα.