Δευτέρα, 18 Φεβρουάριος 2019 12:57

Α.Ο. ΥΠΑΤΟΥ – ΠΑΜΙΣΟΣ 3-0: Μία ακόμα εκτός έδρας ήττα

Γράφτηκε από τον

 

“Ασφαιρος” για τέταρτη σερί αγωνιστική έμεινε χθες ο Πάμισος με συνέπεια να γνωρίσει μία ακόμα ήττα, στο γήπεδο του Σχηματαρίου με 3-0 από τον Α.Ο. Υπάτου (είχαν προηγηθεί αυτές από Μανδραϊκό, Ερμιονίδα και Αμβρυσσέα), εκ των οποίων οι τρεις είναι εκτός έδρας.

Μακριά από τη Μεσσήνη ο Πάμισος έχει νικήσει μόνο τον ουραγό Α.Ο. Εικοσιμίας και με 7 βαθμούς βρίσκεται στην προτελευταία θέση του 8ου ομίλου της Γ’ εθνικής.

Αντίθετα οι γηπεδούχοι είναι στην 6η θέση και με τη χθεσινή νίκη στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Α.Ο. Υπάτου δεν εντυπωσίασε, αλλά "χτύπησε" στο τέλος των δύο ημιχρόνων, καθαρίζοντας ουσιαστικά τη νίκη από το πρώτο μέρος.

Στο 38’ ο Ντελέκος με σουτ άνοιξε το σκορ και δύο λεπτά αργότερα ο Γκαντού με σέντρα-σουτ διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων.

Στο 87’ ο Ντελέκος εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας και με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Ο Πάμισος μπορούσε να σκοράρει με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δημητρακόπουλου, αλλά ο Σταυριανός πατάχθηκε στο “Γ” και απέκρουσε. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, αλλά ο Πάμισος δεν μπόρεσε να κερδίσει κάτι, πληρώνοντας τα λάθη που έκανε στα μετόπισθεν. Για μία ακόμα φορά παρατάχθηκε πάντως με σημαντικές απουσίες (Παπαδόπουλος, Μωράκης, Γεωργιόπουλος, Ρήγας, Κατσιβαρδέας).

Να σημειωθεί ότι η μεσσηνιακή ομάδα έχει παράπονα από τη συμπεριφορά του προπονητή των γηπεδούχων Στάθη Σταθόπουλου.

Α.Ο. ΥΠΑΤΟΥ: Σταυριανός, Αργυρίου, Οικονομόπουλος (90’ Δούμουρας), Λάμπρου, Ταφταρίδης Γκούμας, Δέδες, Ντελέκος (90’ Μίχος), Σπανός, Γκαράι, (73’ Μητσόπουλος), Γκαντού (65’ Σπηλιώτης).

ΠΑΜΙΣΟΣ: Καπατσώρης (75’ λ.τρ. Οικονομόπουλος), Μάραντος, (65’ Μανιατέας), Νινιός, Αριστομενόπουλος, Δημητρακόπουλος, Φιλόπουλος, Αλεβίζος, Ηλιόπουλος, Βλάχος (70’ Γεωργουδιός), Χελάς, Χαρλέπας (60’ Κοντομανωλόπουλος).