Δευτέρα, 18 Φεβρουάριος 2019 18:43

ΕΡΑΝΗ – Α.Ε. ΑΒΙΑΣ 3-0: Με χατ-τρικ του Κόλλια (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ – Α.Ε. ΑΒΙΑΣ 3-0: Με χατ-τρικ του Κόλλια (φωτό)

 

Με σκόρερ το Νίκο Κόλλια που πέτυχε χατ-τρικ, η Εράνη νίκησε χθες το απόγευμα στο νέο γήπεδο Φιλιατρών την Α.Ε. Αβίας με 3-0.

Η φιλιατρινή ομάδα πραγματοποίησε καλή εμφάνιση καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς και εκτός από τα τρία γκολ, έχασε ευκαιρίες για να φτάσει στη νίκη με μεγαλύτερο σκορ. Πέρα από την εμφάνιση και την κατάκτηση των τριών πόντων, στα θετικά για την Εράνη είναι και το ότι πήραν χρόνο συμμετοχή και νεαροί παίκτες, όπως ο 19χρονος τερματοφύλακας Χρήστος Τσοροβάς (πρώτη του συμμετοχή), αλλά και οι 16χρονοι Κώστας Μιχαλακόπουλος, Γιάννης Τσοροβάς.

Οι άνθρωποι της ομάδας από τη στιγμή που έχει σταθεροποιηθεί στην πρώτη 3άδα, από εδώ και μπρος θα δώσουν χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς, ώστε να πάρουν παιχνίδια στα πόδια του και να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα τα επόμενα χρόνια.

Η Α.Ε. Αβίας φάνηκε κυρίως στην επανάληψη, όπου είχε μια δύο καλές στιγμές (η μία στο δοκάρι) για να σκοράρει, αλλά οι παίκτες της δεν ήταν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια. Σε καλή ημέρα βρέθηκε ο τερματοφύλακας της Φ. Μάρης, που είχε σωτήριες επεμβάσεις και κράτησε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα.

Τα γκολ

Στο 2’ από σέντρα του Βλαχόπουλου ο Κόλλια με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Στο 19’ από κόρνερ του Βλαχόπουλου αυτή τη φορά, ο Κόλλιας με προβολή πέτυχε το 2-0. Στο 60’ από σέντρα του Γριβοκωστόπουλου, ο Κόλλιας με κοντινή κεφαλιά σημείωσε το 3-0.

Καλές στιγμές

Στο 3’ ο Κόλλιας εξ επαφής έκανε το σουτ για να αποκρούσει σωτήρια ο Μάρης. \

Στο 10’ ο Κόλλιας με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα άουτ ελάχιστα από το κάθετο δοκάρι. Στο 20’ ο Βλαχόπουλος έκανε το διαγώνιο σουτ και έστειλε την μπάλα άουτ, λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι. Στο 25’ ο Χατζηαράπης βγήκε τετ-α-τετ με τον Μάρη έκανε το διαγώνιο σουτ και έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 72’ από φάουλ του Δ. Κορμπή, ο Κ. Κορμπής έπιασε την κεφαλιά και ο Χρ. Τσοροβάς απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 81’ ο Δ. Κορμπής προσπάθησε να σκοράρει με απευθείας κόρνερ, όμως η μπάλα κτύπησε στο α’ δοκάρι και στη συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί.

ΕΡΑΝΗ: Χρ. Τσοροβάς, Γριβοκωστόπουλος, Νικολακόπουλος, Μπουρδέκας, Μπακούρος (80’ Μιχαλακόπουλος), Χάρμπας, Πέππας, Λαμπρόπουλος (55’ Χρονόπουλος), Κόλλιας (65’ Αγγ. Γιαννακόπουλος), Βλαχόπουλος, Χατζηαράπης (75’ Ι. Τσοροβάς).

ΑΕ ΑΒΙΑΣ: Μάρης (80’ Χριστόπουλος), Αθ. Καρδάσης, Βαβαρούτσος, Λυκουρέζος (46’ Αλντέσκου), Γ. Καρδάσης, Κ. Κορμπής, Γιαννέας (46’ Γεωργουλέας), Αποστολίδης, Π. Καρδάσης (65’ Ψαρρέας), Δ. Κορμπής, Γεωργίκος.

(Οι φωτό είναι από τη σελίδα της Εράνης στο facebook)