Τετάρτη, 20 Φεβρουάριος 2019 14:40

ΠΑΜΙΣΟΣ: Δύο επιστροφές και τρεις απουσίες εν όψει Ασπρόπυργου

Γράφτηκε από τον

 

Την τέταρτη σερί ήττα χωρίς μάλιστα να έχει σκοράρει, γνώρισε την Κυριακή στη Βοιωτία ο Πάμισος.

Οι “πράσινοι” έχασαν με 3-0 από τον Α.Ο. Υπάτου και παραμένουν στην προτελευταία θέση του 8ου ομίλου της Γ’ εθνικής με 7 βαθμούς. Ο Πάμισος μετά τη νίκη με 2-1 επί του Α.Ο. Κατασταρίου στη Μεσσήνη, ηττήθηκε κατά σειρά από Μανδραϊκό (2-0), Ερμιονίδα (4-0), Αμβρυσσέα (0-2) και Α.Ο. Υπάτου (3-0).

Ο Φεβρουάριος ολοκληρώνεται μ’ ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι για τους Νησιώτες, καθώς θα υποδεχτούν την Κυριακή το δεύτερο της βαθμολογίας Ασπρόπυργο, ο οποίος διεκδικεί με την Καλαμάτα τον τίτλο και την απευθείας άνοδο.

Το θετικό για τη Μεσσηνιακή ομάδα είναι ότι εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει ο Παπαδόπουλος, ενώ μετά από καιρό προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς ο Ρήγας. Δύο παίκτες που μπορούν να δώσουν λύσεις στη μεσαία γραμμή. Στον αντίποδα ο Μωράκης θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του και αφήνει κενό στα μετόπισθεν, ενώ παραμένουν εκτός οι Γεωργιόπουλος και Κατσιβαρδέας. Ο γκολκίπερ Καπατσώρης, που αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού με τον Α.Ο. Υπάτου, αναμένεται να είναι διαθέσιμος για το δύσκολο παιχνίδι με τον Ασπρόπυργο.