Δευτέρα, 25 Φεβρουάριος 2019 14:01

ΠΑΜΙΣΟΣ – ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ 0-5: Η πιο βαριά εντός έδρας ήττα (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ – ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ 0-5: Η πιο βαριά εντός έδρας ήττα (φωτό)

 

Ο προτελευταίος στον 8ο όμιλο της Γ’ εθνικής Πάμισος αντιμετώπισε χθες το δεύτερο Ασπρόπυργο, σε μια αναμέτρηση που εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο.

Οι φιλοξενούμενοι νίκησαν με το εντυπωσιακό 0-5 (0-2 το ημίχρονο) και πλησίασαν στους δύο βαθμούς την πρωτοπόρο “Μαύρη Θύελλα”, που έμεινε για δεύτερη σερί αγωνιστική μακριά από τη νίκη. Για τον Πάμισο ήταν η 5η συνεχόμενη ήττα και η μεγαλύτερη σε έκταση σκορ στη Μεσσήνη, ενώ κόντρα στον Ασπρόπυργο έχει γνωρίσει και τη πιο βαριά μέχρι σήμερα εκτός έδρας ήττα με 6-0 στις 11 Νοεμβρίου. Τα 11 συνολικά γκολ σε αυτές τις δύο αναμετρήσεις δείχνουν και τη μεγάλη διαφορά δυναμικότητας που χωρίζει τις δύο ομάδες, όπως βέβαια και μπάτζετ.

Ο Πάμισος μετρά 17 ήττες σε 20 αγωνιστικές, ενώ στις πέντε τελευταίες δεν έχει σκοράρει και θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής. Αντίθετα ο Ασπρόπυργος έχει παίκτες, όπως ο Αντώνης Πετρόπουλος με πολυετή θητεία στη Σούπερ Λίγκα και ξεκάθαρο στόχο την άνοδο.

Ως εκ τούτου το τελικό αποτέλεσμα ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο, αλλά θα περίμενε κανείς οι Νησιώτες να δείξουν μεγαλύτερη αντίσταση σ’ ένα παιχνίδι που έγινε με πολύ λίγο κόσμο στο γήπεδο λόγω και του κρύου.

Το “καθάρισε” από το ημίχρονο

Ο Ασπρόπυργος χωρίς να ανεβάσει στροφές, ευτύχησε να προηγηθεί στο 20’ όταν ο Ζώνας επιχείρησε σέντρα από δεξιά και ο ο Μάραντος στην προσπάθειά του να διώξει (και έχοντας στην πλάτη του τον Βαζ Μέντεζ) την έστειλε πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα. Με σκορ και ψυχολογία υπέρ τους , οι φιλοξενούμενοι έλεγχαν το ματς και στο 36’ πανηγύρισαν για δεύτερη φορά.

Ο Δουκάκης από δεξιά έκανε τη σέντρα, η άμυνα του Παμίσου δεν απομάκρυνε σωστά και ο Πετρόπουλος είχε το χώρο και το χρόνο να κοντρολάρει και με σουτ να νικήσει τον Καπατσώρη για το 0-2.

Ανέλαβε δράση ο Νατσιόπουλος

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ασπρόπυργος κυκλοφόρησε καλύτερα την μπάλα σε σχέση με το πρώτο, ενώ δεν ένιωθε καμία απειλή στα μετόπισθεν. Ετσι αφού προειδοποίησε στο 59’ με το σουτ του Δουκάκη, που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, έκανε το 0-3 στο 66’ με εξαιρετικό σουτ του Νατσιόπουλου έξω από την περιοχή.

Ο ίδιος παίκτης με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ στο 83’ (η μπάλα βρήκε και στο οριζόντιο δοκάρι), ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-4. Ο Ασπρόπυργος όμως δεν σταμάτησε εκεί, καθώς στο 91’ ο Πρίκας με σέντρα – σουτ από αριστερά και αφού η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και άλλαξε πορεία, πέτυχε το 0-5.

ΠΑΜΙΣΟΣ: Καπατσώρης (79’ Οικονομόπουλος), Αριστομενόπουλος, Μάραντος (46’ Ρήγας), Φιλόπουλος, Νινιός (57’ λ.τρ. Κοντομανωλόπουλος), Αλεβίζος, Βλάχος (54’ Παπαδόπουλος), Μανιατέας, Δημητρακόπουλος, Ηλιόπουλος, Χελάς.

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Κατσούλης, Νικολάου, Πρίκας, Παντελίδης (84’ Λογοθέτης), Ζώνας, Δηλαβέρης, Δουκάκης (85’ Συαγάκης), Σταύρου, Πετρόπουλος (70’ Χατζοβασιλάκης), Νατσιόπουλος, Βαζ Μέντεζ (79’ Κωσταράς).