Τρίτη, 26 Φεβρουάριος 2019 15:36

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Το μυαλό στον τελικό

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Το μυαλό στον τελικό

 

Δύο βαθμούς άφησε το Σάββατο στη Μεσσήνη ο Απόλλωνας, μένοντας στο 1-1 με τον Ολυμπιακό Ανάληψης.

Ετσι είδε τη διαφορά από τον πρωτοπόρο της Α’ τοπικής Α.Ο. Διαβολιτσίου να αυξάνεται στους 9 βαθμούς, καθώς ο ΑΟΔ επικράτησε την Κυριακή με 2-0 της Ανδρούσας. Η καλαματιανή ομάδα έχει ουσιαστικά τεθεί εκτός διεκδίκησης του τίτλου και στρέφει την προσοχή της στο μεγάλο ματς της χρονιάς, που δεν είναι άλλο από τον τελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Δεν έχουν αποφασίσει για την έδρα

Ο τελικός με αντίπαλο τη “Μαύρη Θύελλα” αρχικά είχε οριστεί για τις 27 Φεβρουαρίου, αλλά έπειτα από συμφωνία των δύο ομάδων θα γίνει στις 6 Μαρτίου. Ακόμα όμως δεν έχει οριστεί η έδρα. Σύμφωνα με πληροφορίες η Καλαμάτα επιθυμεί να γίνει ο αγώνας στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας ή στο γήπεδο του Μεσσηνιακού και όχι στον Κορδία, όπως αρχικά προβλέπει η προκήρυξη.

Από την άλλη ο Απόλλωνας θέλει να παίξει σε γήπεδο με πλαστικό τάπητα και ακόμα δεν έχει επέλθει συμφωνία για το γήπεδο.

Εντός των ημερών όμως αναμένεται να λυθεί το θέμα και η ΕΠΣΜ να ανακοινώσει την έδρα και την ώρα του τελικού.

Ο Απόλλωνας ευελπιστεί να έχει στη διάθεση του στις 6 Μαρτίου τους περισσότερους παίκτες που αυτές τις μέρες αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμώνς Ο λόγος για τους Κουντάνη, Τσουλάκο, Λούτα, Μπαχράμη, Μπάκα, ενώ εκτός πλάνων είναι εδώ και καιρό οι Σπανός και Μανωλόπουλος.

Οσον αφορά το πρωτάθλημα, ο Απόλλωνας θα αντιμετωπίσει το Σάββατο εντός έδρας την 3η της βαθμολογίας Εράνη, η οποία μείωσε στο ένα βαθμό τη διαφορά από τον Απόλλωνα με τη νίκη στα χαρτιά με το Φαραί.