Κυριακή, 03 Μάρτιος 2019 14:44

Η Καλαμάτα 1-0 τον Πάμισο

Γράφτηκε από τον

Η Καλαμάτα 1-0 τον Πάμισο

Με γκολ του Πινδώνη στο 56' η Καλαμάτα νίκησε με 1-0 τον Πάμισο στο γήπεδο του Μεσσηνιακού. Ετσι παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, δύο βαθμούς μπροστά από τον Ασπρόπυργο ενώ απομένουν 5 αγωνιστικές για το φινάλε του πρωταθλήματος. 

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Τελικό 1-0 για την Καλαμάτα.

4.52 μ.μ. Δοκάρι στο 89' η Καλαμάτα. Από φάουλ του Πέριτς, ο Αλιατίδης πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Βοσκόπουλος με δεύτερη κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, στην συνέχεια ο Αθανασόπουλος έκανε το σουτ από πλάγια αριστερά αλλά ο Νινιός απομάκρυνε τη μπάλα λίγο πριν περάσει την γραμμή του τέρματος. 

4.49 μ.μ. Στο 88' το ματς, Καλαμάτα - Πάμισος 1-0.

4.38 μ.μ. Ο Ζελέκου πέρασε στο ματς για την Καλαμάτα αντί του Λαθύρη και ο Κατσιβαρδέας αντί το Χελά για τον Πάμισο. Στο 76' παραμένει το 1-0 για την Καλαμάτα. 

4.29 μ.μ. Στο 69' πλέον το ματς στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, 1-0 η Καλαμάτα από το 56' με το γκολ του Πινδώνη. 

4.23 μ.μ. Για την Καλαμάτα έχουν περάσει στο ματς ως αλλαγή οι Αθανασόπουλος και Τσόπελας αντί των Κάρλος και Χίλγκεν και για τον Πάμισο ο Παπαδόπουλος αντί του Μανιατέα. 

4.18 μ.μ. γκοοοοοοολ ο Πινδώνης το 1-0 για την Καλαμάτα στο 56'. Από σέντρα του Πέριτς ο Πινδώνης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την Καλαμάτα. 

4.16 μ.μ. Τη μεγαλύτερη μέχρι τώρα ευκαιρία στο ματς έχασε στο 55' η Καλαμάτα όταν από σέντρα του Χίλγκεν και απομάκρυνση αμυντικού, η μπάλα έφτασε στον Κάρλος που σούταρε αλλά απόκρουσε ο Καπατσώρης. 

4.15 μ.μ. Στο 54' το ματς, πιέζει στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Καλαμάτα χωρίς όμως να κάνει φάση μέχρι τώρα.

4.06 μ.μ. Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.

3.49 μ.μ. Ημίχρονο 0-0 στο γήπεδο του Μεσσηνιακού. Κακή εμφάνιση η Καλαμάτα που δεν μπορεί να βρει λύσεις απέναντι στον αξιόμαχο Πάμισο.

3.45 μ.μ. Στο 44' το ματς, 0-0 στο γήπεδο του Μεσσηνιακού. Σε άλλο ματς ο Ασπρόπυργος προηγείται με 2-0 του Αμβρυσσέα και δείχνει να καθαρίζει το ματς από το πρώτο ημίχρονο.

3.41 μ.μ. Στο 40' το ματς παραμένει το 0-0 αφού η Καλαμάτα δεν έχει ρυθμό και κάνει πολλά λάθη.

3.30 μ.μ. Πρώτη αναγκαστική αλλαγή στο 28' ο Πάμισος, ο Ρούτσης στη θέση του Μωράκη. 

3.30 μ.μ. Στο 28΄παραμένει το 0-0, περίπου 500 θεατές στο γήπεδο, 20 φίλαθλοι του Παμίσου στην εξέδρα των φιλοξενούμενων. 

3.24 μ.μ. Στο 23' ο Πέριτς σούταρε λίγο έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε ένα μέτρο άουτ. 

3.22 μ.μ. Η πρώτη καλή φάση των γηπεδούχων έγινε στο 20' όταν από σέντρα του Χίλγκεν και απομάκρυνση αμυντικού, η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Λαθύρη που σούταρε λίγο μέσα από την περιοχή, αλλά ο Μωράκης πρόλαβε να κοντράρει σωτήρια σε κόρνερ.

3.21 μ.μ. Στο 19' παραμένει το 0-0 χωρίς κάτι ιδιαίτερο μέχρι τώρα το ματς. 

3.12 μ.μ. Συμπληρώθηκε το πρώτο δεκάλεπτο, 0-0 στο γήπεδο του Μεσσηνιακού με την Καλαμάτα να έχει την κατοχή στο ξεκίνημα.

3.02 μ.μ. Ξεκίνησε το ματς στο γήπεδο του Μεσσηνιακού. Στον πάγκο της Καλαμάτας βρίσκεται ο Γιάννης Χριστόπουλος που περνά πάντως δύσκολες στιγμές καθώς το πρωί έφυγε από τη ζωή η μητέρα του σε ηλικία 66 ετών. Η Καλαμάτα είναι πρώτη (στο +2 από Ασπρόπυργο που παίζει εντός με Αμβρυσσέαα) ενώ ο Πάμισος είναι καταδικασμένος σε υποβιβασμό και θα παίξει για το γόητρο. 

Οι συνθέσεις των ομάδων.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κασωτάκης, Χίλγκεν, Φουάσης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Αντωνιάδης, Πινδώνης, Πέριτς, Μάρκοβιτς, Κάρλος, Λαθύρης. 

ΠΑΜΙΣΟΣ: Καπατσώρης, Αριστομενόπουλος, Νινιός, Φιλόπουλος, Αλεβίζος, Μωράκης, Μανιατέας, Ρήγας, Δημητρακόπουλος, Ηλιόπουλος, Χελάς.