Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2019 19:42

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ - ΜΕΘΩΝΗ 0-0: Μοιρασιά στο ντέρμπι τίτλου

Γράφτηκε από τον

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το μεγάλο ντέρμπι κορυφής στην Α1 τοπική ανάμεσα στο Καλό Νερό και τη Μεθώνη.

Οι δύο ομάδες έμειναν το Σάββατο στο 0-0 στο γήπεδο της Κυπαρισσίας, σ' ένα ματς που διεξήχθη κάτω από έντονη βροχόπτωση. Οι γηπεδούχοι με την ισοπαλία διατηρήθηκαν στην κορυφή και έχουν πλέον τον πρώτο λόγο για τον τίτλο, αφού είναι στο +2 από τη Μεθώνη και μ' ένα ματς λιγότερο. Αυτό με τη Θύελλα Χαρακοπιού, που θα γίνει την Τετάρτη και θα συνεχιστεί από το 22' και με το αποτέλεσμα στο 0-0. Ως εκ τούτου αν το Καλό Νερό νικήσει μεθαύριο θα βρεθεί στο +5 από τη Μεθώνη. Αμφότερες πάντως οι ομάδες έχουν ουσιαστικά εξασφαλίσει την άνοδο και στο σαββατιάτικο ματς θα κρινόταν σ' ένα μεγάλο βαθμό ο τίτλος. Η Μεθώνη, που ήθελε μόνο τη νίκη, στάθηκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε δύο φορές στο πρώτο μέρος, με τον Τσατά στο 30' και στο 43', αλλά στην πρώτη περίπτωση απέκρουσε ο Σταυρόπουλος και στην δεύτερη πλάσαρε άουτ. Ο ίδιος παίκτης βρέθηκε κοντά στο γκολ και στο 62', όμως ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε. Το Καλό Νερό που είχε μια καλή ευκαιρία με το Διονυσόπουλο, αρκέστηκε στο να διαφυλάξει το μηδέν στην άμυνα και κατ' επέκταση το βαθμολογικό προβάδισμα.

Το ματς διαιτήτευσε ο Γιαννόπουλος με βοηθούς τους Τσοπανάκη και Παναγιωτόπουλο.

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Σταυρόπουλος, Κυριακούλης, Βλάμης, Λαμπρόπουλος, Κορμπής (83' Παναγούλιας), Κώτσος, Ανδρεόπουλος (89' Μούζης), Μιχαλακόπουλος, Πλάκας, Δεμπεγιώτης (46' Σιγέρη), Μητρόπουλος (72' Διονυσόπουλος).

ΜΕΘΩΝΗ: Κανελλόπουλος, Κότη, Παπανικολόπουλος, Βασιλόπουλος, Τριανταφυλλάκης, Σαμπάνι, Ηλιόπουλος, Παυλόγιαννης, Τσατάς (83' Μπάμπαλης), Παπαδημητρίου (63' Τρυφωνόπουλος), Σταματελόπουλος (85' Καραγλάνης).