Τρίτη, 05 Μάρτιος 2019 13:15

Ωρα κυπέλλου για την “Μαύρη Θύελλα”

Γράφτηκε από τον
Ωρα κυπέλλου για την “Μαύρη Θύελλα”

Μετά τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες που έγιναν αιτία να ψαλιδιστεί η διαφορά από τον Ασπρόπυργο στους δύο βαθμούς, την Κυριακή η Καλαμάτα επέστρεψε στις νίκες.

Εστω και αν η εμφάνιση της δεν ήταν καλή, η “Μαύρη Θύελλα” επικράτησε με 1-0 του Παμίσου χάρη σε γκολ του Πινδώνη και παρέμεινε μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας του 8ου ομίλου της Γ’ εθνικής, διατηρώντας το +2 από τον Ασπρόπυργο.

Ηταν ένα παιχνίδι που έγινε με το κλίμα να είναι βαρύ στο μελανόλευκο στρατόπεδο, λόγω του πένθους του προπονητή της Γιάννη Χριστόπουλου, ο οποίος λίγες ώρες πριν τη σέντρα έχασε την μητέρα του που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 66 ετών. Για αυτό και στο φινάλε οι ποδοσφαιριστές αφιέρωσαν τη νίκη στον προπονητή τους.

Από εκεί και πέρα, με τη νίκη της η Καλαμάτα έκανε ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του τίτλου καθώς απομένουν πέντε αγωνιστικές για το φινάλε.

Η Μεσσηνιακή ομάδα έχει να παίξει διαδοχικά με Αμβρυσσέα εκτός, ΑΟ Υπάτου εντός, Ασπρόπυργο εκτός, Ερμιονίδα εκτός και Παναρκαδικό εντός.

Ο Ασπρόπυργος θα παίξει με ΑΟ Υπάτου εκτός, Ερμιονίδα εκτός, Καλαμάτα εντός, Παναρκαδικό εκτός και Λέρνα εντός.

Την Κυριακή 9 Μαρτίου δεν θα έχουμε δράση στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής το οποίο διακόπτεται για μια εβδομάδα λόγω της Αποκριάς και θα συνεχιστεί στις 17 Μαρτίου.

Η εξέλιξη είναι θετική για τους τραυματίες της Καλαμάτας που κερδίζουν χρόνο αποθεραπείας προκειμένου να επιστρέψουν για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Ο λόγος για τους Ψάνη, Γιόνδη, Ζαχαρόπουλο και Μαστραντωνάκη με τους δύο πρώτους να είναι πολύ κοντά στην επιστροφή. Παράλληλα, οι Τάμπας και Μίνγκας εξέτισαν τις ποινές τους στο ματς της Κυριακής με τον Πάμισο.

Στο μεταξύ προηγείται ο αυριανός τελικός του Κυπέλλου Μεσσηνίας με τον Απόλλωνα Καλαμάτας (4 μ.μ. Αθλητικό Κέντρο ΕΠΣΜ στον Κορδία). Η Καλαμάτα θα προσπαθήσει να κατακτήσει το τρόπαιο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Οι τέσσερις τραυματίες που προαναφέρθηκαν θα είναι οι απόντες της Καλαμάτας στον αυριανό τελικό.

Θυμίζουμε ότι πέρυσι και πρόπερσι η “Μαύρη Θύελλα” είχε πάρει το τρόπαιο κερδίζοντας στον τελικό Αναγέννηση Παραλίας και Πάμισο αντίστοιχα και τις δύο φορές στην παράταση.