Τετάρτη, 06 Μάρτιος 2019 13:35

Στην παράταση ο περσινός τελικός του κυπέλλου

Γράφτηκε από τον

Ο περσινός τελικός του Κυπέλλου Μεσσηνίας ανάμεσα σε Καλαμάτα και Πάμισο κρίθηκε στην παράταση με την “Μαύρη Θύελλα” να κατακτά τελικά το τρόπαιο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Το παιχνίδι πρόσφερε έντονες συγκινήσεις στους περίπου 1.000 φίλους που βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο. Ο Πάμισος ήταν η ομάδα που κέρδιζε τις εντυπώσεις μέχρι το 65’ ενώ χάρη στο φοβερό γκολ του αρχηγού του Ηλία Ηλιόπουλου στο 49’ κρατούσε το προβάδισμα στο σκορ μέχρι το 80’. Στο λεπτό αυτό, η Καλαμάτα, που δεν ήταν καλή μέχρι το 65’ αλλά ανέβηκε πολύ στο τελευταίο 25λεπτο, κατάφερε να ισοφαρίσει με μια πολύ ωραία κεφαλιά του Σαραντόπουλου και οδήγησε το ματς στην παράταση. Εκεί η “Μαύρη Θύελλα” έδειξε χαρακτήρα παρότι αναγκάστηκε να παίξει χωρίς τον Ρονκάτο, ο οποίος αποβλήθηκε στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας του αγώνα. Παίζοντας με 10 παίκτες η Καλαμάτα έφτασε στο 2-1 με γκολ του πολύ καλού Ερέκι στο 104’ και διατήρησε τα σκήπτρα της στο Κύπελλο Μεσσηνίας.

Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι, με τον Ηλιόπουλο στο 11’ ο Πάμισος και με τον Ρονκάτο στο 41’ η Καλαμάτα. Στο 119 αποβλήθηκε ο Ηλιόπουλος με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΠΑΜΙΣΟΣ: Αντωνόπουλος, Αριστομενόπουλος, Σταματελόπουλος, Μπαστακός, Κατσιβαρδέας (90+ Καραγιάννης), Μωράκης, Κάνιστρας (106' Βέλλης), Λαθύρης, Τσουλάκος (70' Μπερερής), Ηλιόπουλος, Μπίσα.

Στον πάγκο ήταν ακόμη οι Παπαδόπουλος, Αλεξόπουλος, Φιλόπουλος, Καραπετιάν.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Γκόμες, Καλογερόπουλος, Παπουτσογιαννόπουλος, Καντούτσης, Ερέκι, Τορεζάνι (83' Ντε Νίκολο - 101' Βικιλάντε), Ρονκάτο, Σαραντόπουλος (119' Νινιός), Αθανασόπουλος (68' Κανελλόπουλος), Γκαζούκας, Ζαχαρόπουλος.

Στον πάγκο ήταν ακόμη οι Μερκούρης, Μπεσσής, Τσιγαρίδης