Πέμπτη, 14 Μάρτιος 2019 13:59

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΥΚΕΙΩΝ: Ηττα – αποκλεισμός για το 1ο ΓΕΛ Καλαμάτας, 3-0 από το ΓΕΛ Τρίπολης

Γράφτηκε από τον

Μία μέρα μετά τη νίκη (2-0) στον τελικό με αντίπαλο το 6ο ΓΕΛ Καλαμάτας, το 1ο ΓΕΛ Καλαμάτας αντιμετώπισε χθες σε νοκ – άουτ ματς το 3ο ΓΕΛ Τρίπολης, με συνέπεια οι πρωταθλητές Μεσσηνίας να εμφανιστούν κουρασμένοι στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου “Γ. Λουκαρέας” και να ηττηθούν με σκορ 3-0 από τους πρωταθλητές Αρκαδίας.

Το 1ο ΓΕΛ Καλαμάτας στάθηκε καλά μέχρι το 35’, αλλά στη συνέχεια βγήκε η κόπωση από τον αγώνα που είχαν δώσει την προηγούμενη μέρα και το ΓΕΛ Τρίπολης έφθασε στην ευρεία νίκη, ενώ είχε και δοκάρι. Ετσι προσμένει τον αντίπαλό του στην επόμενη φάση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου λυκείων.

Ο Ροδόπουλος με κεφαλιά στο 32’ έκανε το 0-1 και στο 39’ ο Τσάνης με τον ίδιο δρόμο διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων. Στο 51’ ο Αντωνάκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ ανέβασε το δείκτη του σκορ 0-3, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, αφού στο 53’ ο Κάρδαρης είχε σουτ στο δοκάρι.

1o ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ζαφειρίου, Κουλουμπός, Ψυχογιάννης-Ψυρογιάννης, Καλύβας, Κλάδης (60’ Ντυμένος), Μιχαλέας, Πικιός (33’ λ. τρ. Ντάκουρης), Θεοδωρόπουλος, Κανανάι, Ντότσα (60’ Τσαγκλής), Γκαϊδόγιαννης.

3ο ΓΕΛ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Μανουσιάδης, Αλέμης, Μπονιός, Αντωνάκης, Λιαρίκος, Γκίκα, Κάρδαρης (55’ Τσιράκης), Τσάνης, Ροδόπουλος, Γουσέτης, Διονυσόπουλος (63’ Ορφανόπουλος).