Δευτέρα, 18 Μάρτιος 2019 15:39

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ – ΕΡΑΝΗ 2-0: Αγκαλιά με τον τίτλο μετά τη 12η σερί νίκη!

Γράφτηκε από τον

 

 

Ακόμη ένα βήμα για τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου στην Α’ τοπική έκανε χθες το Διαβολίτσι, με τη νίκη του 2-0 επί της Εράνης.

Ο ΑΟΔ αγχώθηκε αρκετά από την Εράνη που ήταν πολύ καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο, και χρειάστηκε ένα γκολ του Βαγγέλη Κουλόπουλου στο τελευταίο 20λεπτο για να ξεκλειδώσει την άμυνα των Φιλιατρινών, ενώ λίγο πριν το φινάλε πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Νίκο Εμμανουήλ.

Η ομάδα του Κώστα Παλαμάρα με τη 12η συνεχόμενη νίκη της (χωρίς να υπολογίζεται αυτή με το Φαραί) αποσπάστηκε 11 βαθμούς από τον δεύτερο Απόλλωνα που έμεινε στην ισοπαλία με τον Τέλλο Αγρα.

Παράλληλα το Διαβολίτσι κράτησε το μηδέν στην εστία του για πέμπτο σερί παιχνίδι!

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε να επιδείξει αρκετές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με τους γηπεδούχος να έχουν την υπεροχή αλλά όχι και πολλές τελικές φάσεις.

Στο 21’ ο Ζάκκας έκοψε για τον Κουλόπουλο που έκανε κακό τελείωμα από καλή θέση.

Η Εράνη είχε να αντιπαρατάξει μια καλή στιγμή στο 35’ με το σουτ του Βλαχόπουλου να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.

Ο Κουλόπουλος τη λύση στο 72'

Στο δεύτερο μέρος το Διαβολίτσι ανέβασε την απόδοσή του και πίεσε για ένα γκολ.

Στο 50’ το σουτ του Κουλόπουλου από καλή θέση έφυγε λίγο άουτ.

Ο ΑΟΔ είχε άλλες δύο καλές στιγμές με τον Γεωργιόπουλου που μπήκε αλλαγή στη θέση του Ζάκκα.

Τελικά στο 72’ ο ΑΟΔ κατόρθωσε να παραβιάσει την εστία του Σωτήρη Λυμπερόπουλου... Υστερα από βαθιά μπαλιά ο Κουλόπουλος κέρδισε τη μονομαχία με τον Μπακούρο και με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-0.

Δεύτερο γκολ στο 88' με Εμμανουήλ

Στο 88’ οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ ύστερα από ωραία ενέργεια από δεξιά του Εμμανουήλ και πλασέ στη γωνία (2-0).

Το ματς σφύριξε ο Νικολόπουλος, με βοηθούς τον Βανικιώτη και την Τσαούση.

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Κωνσταντακόπουλος, Μπαστακός, Λιόλιος, Τζανετεάς, Πιτσιλής, Σταματελόπουλος, Παλιάς (63’ Εμμανουήλ), Κρεμύδας, Ζάκκας (63’ Γεωργιόπουλος), Κουλόπουλος (85’ Κανελλόπουλος), Κάνιστρας (75’ Τσουκαλάς).

ΕΡΑΝΗ: Λυμπερόπουλος, Πέππας, Γριβοκωστόπουλος, Νικολακόπουλος, Μπακούρος, Μπουρδέκας, Χρονόπουλος, Χάρμπας, Χατζηαράπης, Βλαχόπουλος, Κόλλιας (65’ Α. Γιαννακόπουλος).