Δευτέρα, 18 Μάρτιος 2019 16:04

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ ΣΠΑΡΤΗΣ 3-6: Βαριά εντός έδρας ήττα από δυνατό αντίπαλο

Γράφτηκε από τον

 

Εντός έδρας ήττα γνώρισε χθες το απόγευμα στο γήπεδο του Ασπροχώματος ο Εθνικός Καλαμάτας, ο οποίος στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής στο 2ο όμιλο της Β’ εθνικής Γυναικών έχασε 6-3 από τις Καρυάτιδες Σπάρτης που διαθέτουν μια ιδιαίτερα ισχυρή ομάδα, η οποία βρίσκεται στη 2η θέση.

Η ήττα αυτή δεν έχει επιπτώσεις για την καλαματιανή ομάδα, η οποία έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία και πλέον έχει ρίξει το βάρος της στην αξιοποίηση των νεαρών αθλητριών που διαθέτει στο έμψυχο δυναμικό της. Αυτό γιατί ο Εθνικός θα συμμετάσχει στο κύπελλο κορασίδων που διοργανώνει η ΕΠΟ τη φετινή αγωνιστική περίοδο, και είναι μια ευκαιρία στα παιχνίδια που απομένουν, το χθεσινό και τα δύο επόμενα με Αμαζόνες Θεσπρωτίας και Μεσολόγγι 2008, να πάρουν χρόνο συμμετοχής και εμπειρίες που θα φανούν χρήσιμες τόσο για το κύπελλο κορασίδων, αλλά και να παρουσιαστούν πιο έτοιμες την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Από την άλλη η φιλοξενούμενη ομάδα στο έμψυχο δυναμικό της έχει μεγαλύτερες σε ηλικία αθλήτριες και με περισσότερες εμπειρίες και έτσι δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει.

Σε ότι αφορά το χθεσινό παιχνίδι, ο Εθνικός παρατάχθηκε χωρίς τις έμπειρες Τσακάκου, Κόντη, Ελευθεράκη, με τον προπονητή Κώστα Λαμπρόπουλο να δίνει χρόνο συμμετοχής στις νεαρές Παναγιωτακοπούλου, Σπηλιοπούλου, Λεμπέση, Τσιγάρου, όπου πραγματοποίησαν μια αξιοπρεπή εμφάνιση. Τα γκολ για τον Εθνικό σημείωσαν η Δημητρακοπούλου (2) και Φιλανδριανού. Για την ομάδα της Σπάρτης τα γκολ έβαλαν οι Λαμπράκη (3), Γομάτου, Κοντογόνη και Αντωνίου.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Παπαγεωργόπουλος, Λυκομήτρος, Γκουριώτης από την ΕΠΣ Αργολίδας.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Δημητρακοπούλου, Σπηλιοπούλου (90’ Βασίλοβιτς), Καλύβα, Πουλακίδα, Σακκά (81’ Κοζάκη), Βουτσά, Φιλανδριανού, Παναγιωτακοπούλου, Λ. Γιαννοπούλου, Λεμπέση, Μυκονιωτάκου (24’ Τσιγάρου).

ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ: Καββούρη, Παρασκευοπούλου (46’ Λιναρδάκη), Αντωνίου, Μπορμπουδάκη, Νικολακάκου, Παπαγιάννη, Γομάτου, Κοντογόνη, Λαμπράκη, Ντούρκοβιτς, Πετρούλια.

 

Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - 2ος όμιλος

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

(11η αγωνιστική)

Αμαζόνες Θεσπρωτίας - Αρης Κορίνθου 0-8

Εθνικός Καλαμάτας - Καρυάτιδες Σπάρτης 3-6

Φείδων Αργους - Μεσολόγγι 2008 3-1

Ρεπό: Αμαζόνες Κορινθίας

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 11 αγώνες)

1. Μεσολόγγι 2008 34-6 24

2. Καρυάτιδες Σπάρτης 29-16 21

3. Αρης Κορίνθου 30-15 19

4. Φείδων Αργους 16-25 10

5. Εθνικός Καλαμάτας 12-16 9

6. Αμαζόνες Κορινθίας 4-21 8

7. Αμαζόνες Θεσπρωτίας 6-31 3

* Εναν αγώνα λιγότερο έχουν Μεσολόγγι 2008, Αρης Κορίνθου, Φείδων Αργους, Αμαζόνες Κορινθίας

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

(Κυριακή 31/3/2019)

Εθνικός Καλ. - Αμαζόνες Θεσπρωτίας

Αρης Κορίνθου - Φείδων Αργους

Μεσολόγγι 2008 – Αμαζόνες Κορινθίας

Ρεπό: Καρυάτιδες Σπάρτης