Δευτέρα, 18 Μάρτιος 2019 19:05

ΑΝΔΡΟΥΣΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 1-0: Δεύτερη σερί νίκη με Χαρμπίλα

Γράφτηκε από τον

 

Μετά την Κυπαρισσία εκτός έδρας (0-3), η Ανδρούσα νίκησε χθες και τον Ολυμπιακό Ανάληψης (1-0) στο γειτονικό ντέρμπι και ανέβηκε στην 8η θέση της Α’ τοπικής.

Αντίθετα οι “ερυθρόλευκοι” ηττήθηκαν για δεύτερη σερί αγωνιστική (είχε προηγηθεί το 0-4 από το Διαβολίτσι) και παραμένουν σε δύσκολη θέση όσον αφορά την παραμονή. Το παρήγορο είναι ότι ηττήθηκαν τόσο ο Ολυμπιακός Καλαμάτας, όσο και η Α.Ε. Αβίας και έτσι οι τρεις ομάδες συνεχίζουν να ισοβαθμούν στην 12η θέση.

Στο χθεσινό ματς, η ομάδα της Ανάληψης πατούσε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει και στο 40’ έχασε με τραυματισμό και τον έμπειρο Αντωνίου, κάτι που της στοίχησε. Να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός ζήτησε στο α’ μέρος πέναλτι σε ανατροπή του Πατσιώτη.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Ανδρούσα ευτύχησε να σκοράρει. Ο Θεοδοσόπουλος με ωραία ατομική ενέργεια τροφοδότησε το Χαρμπίλα που με σουτ στο 46’ έκανε το 1-0. Ενα γκολ που ανέβασε την ψυχολογία των γηπεδούχων, που είχαν στη συνέχεια ευκαιρίες με τους Αναγνωστόπουλο, Χαρμπίλα, Αντ. Καλογερόπουλο και για δεύτερο γκολ ώστε να “κλειδώσουν” τη νίκη.

Το 1-0 όμως παρέμεινε και στο 70’ οι “ερυθρόλευκοι” απείλησαν με ισοφάριση με σουτ του Μυστριώτη, αλλά ο Κατσίποδας απέκρουσε σωτήρια, ενώ η μπάλα ίσως έχει βρει και στο δοκάρι.

Το ματς διαιτήτευσε ο Αλεξέας με βοηθούς τον Αντωνόπουλο και την Τσουκάλη.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Τσώνης, Βασιλογιαννακόπουλος, Κάλλας, Γκούνης, Μπάλλας (55’ Τριανταφυλλίδης), Γ. Καλογερόπουλος, Αντ. Καλογερόπουλος, Αναγνωστόπουλος (65’ Κακογιάννης), Χαρμπλας, Θεοδοσόπουλος (75’ Διαμαντής).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Τσούλος, Κατσίποδας (60’ Σκαφιδάς), Μαυροειδάκος, Δουρούμης, Παπανικολόπουλος, Παπαβασιλόπουλος, Πολίτης, Γιαννόπουλος (80’ Βλαχάκης), Πατσιώτης, Γεωργιόπουλος, Αντωνίου (40’ λ.τρ. Μυστριώτης).