Τρίτη, 04 Φεβρουάριος 2014 20:11

Για Κόρινθο ετοιμάζεται η "Μαύρη Θύελλα" - επέστρεψε ο Τσιρίλο - εκδρομή διοργανώνουν οι φίλαθλοι

Γράφτηκε από τον
Για Κόρινθο ετοιμάζεται η "Μαύρη Θύελλα" - επέστρεψε ο Τσιρίλο - εκδρομή διοργανώνουν οι φίλαθλοι

Το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής στην Βάρδα ήταν κατά πολλούς ένα από τα πιο δύσκολα του β' γύρου για την "Μαύρη Θύελλα", αφού έπαιξε σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε μια καλή ομάδα που επιπλέον καιγόταν για βαθμούς.
Και πραγματικά η εικόνα του αγώνα έδειξε ότι η Μεσσηνιακή ομάδα "ίδρωσε" πάρα πολύ για να πάρει το πολύτιμο 1-0 με το γκολ του Καραχάλιου, αφού ειδικά στο β' ημίχρονο πιέστηκε αρκετά από το συγκρότημα της Ηλείας.


Το τελικό αποτέλεσμα ωστόσο διατήρησε την "Μαύρη Θύελλα" σε απόσταση βολής (3 βαθμούς) από τους πρωτοπόρους ΆΕ Καραϊσκάκης και Ερμιονίδα… ενώ τα μεταξύ τους ντέρμπι πλησιάζουν…
Η "Μαύρη Θύελλα" έχει πλέον μπροστά της ένα ακόμη δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι την Κυριακή στην Κόρινθο και στην συνέχεια θα παίξει διαδοχικά με Ερμιονίδα (εντός) και ΆΕ  Καραϊσκάκης (εκτός) σε μια τριάδα αγώνων που πιθανότατα θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την υπόθεση τίτλος.

Ξεκινά προετοιμασία

Η κρισιμότητα των παραπάνω αγώνων έχει σημάνει συναγερμό στις τάξεις των Μεσσηνίων που, μετά το σημερινό ρεπό, επιστρέφουν αύριο στο γήπεδο και ξεκινούν την προετοιμασία τους για το ματς στην Κόρινθο.
Η αποθεραπεία του Σκαρλάτου και η τιμωρία του Τσιμικλή (χρωστά δύο αγωνιστικές ακόμη) αποτελούν τα πιο σοβαρά προβλήματα για τον Μίλτο Γκόφα, ενώ και ο Τάσος Καντούτσης είχε ενοχλήσεις στο γόνατο και υποβλήθηκε σε μαγνητική εξέταση για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του προβλήματος.
Στο μεταξύ, μετά τον Οντσβόνγκ, στην Καλαμάτα βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ και ο Σιμόνε Τσιρίλο. Ο Ιταλός μέσος επέστρεψε στην Μεσσηνιακή ομάδα  αφού δεν βρήκε σύλλογο στην Ιταλία, όπου βρισκόταν το προηγούμενο διάστημα.
Ετσι τίθεται και αυτός στην διάθεση του Γκόφα. Οι δύο Ιταλοί ήθελαν να επιστρέψουν, ωστόσο οι «μελανόλευκοι» ξεκαθάρισαν στους εκπροσώπους ότι δεν πρόκειται να ανεχτούν καμιά προσπάθεια εμπλοκής στο έργο του Γκόφα, όπως είχε γίνει τον Δεκέμβριο...

Εκδρομή στην Κόρινθο

Την περασμένη εβδομάδα αναβλήθηκε η οργανωμένη εκδρομή των φιλάθλων της "Μαύρης Θύελλς" στη Βάρδα, λόγω του απαγορευτικού της Αστυνομικής Διεύθυνσης της Ηλείας. Έτσι πήγαν στη Βάρδα φίλαθλοι αλλά με τα αυτοκίνητα τους.
Αυτή την Κυριακή όμως θα υπάρχει οργανωμένη εκδρομή στην Κόρινθο, αφού οι πληροφορίες λένε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει πρόβλημα από την Αστυνομία της Κορίνθου.
Οι «Bulldogs» ανακοίνωσαν ήδη λοιπόν ότι διοργανώνουν εκδρομή για την Κόρινθο και ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στα γραφεία του συνδέσμου στο Ιστορικό Κέντρο (δίπλα από το Bar Bar) καθημερινά 9-12 το βράδυ καθώς και στο κατάστημα «Art Music, (Αρτέμιδος 108, ώρες καταστημάτων).
Η τιμή συμμετοχής είναι 7 ευρώ το άτομο.
Ο σύνδεσμος ανακοίνωσε επίσης ότι κυκλοφόρησαν τα κασκόλ της ομάδας και του συνδέσμου σε τιμή 10 ευρώ καθώς και ότι διατίθενται από τα γραφεία του συνδέσμου όπως και οι προσκλήσεις για την κοπή της πίτας της ομάδας που θα γίνει το Σάββατο.