Τετάρτη, 20 Μάρτιος 2019 18:32

Παναθηναϊκός: Τα δυο σημεία κλειδιά της έκθεσης της αστυνομίας

Γράφτηκε από τον
Παναθηναϊκός: Τα δυο σημεία κλειδιά της έκθεσης της αστυνομίας

Στον Παναθηναϊκό πήραν στα χέρια τους την έκθεση της αστυνομίας η οποία δεν αναφέρει σε κανένα σημείο για βιαιοπραγίες κατά προσώπων, ενώ δεν διευκρινίζει την ακριβή τοποθεσία των συμπλοκών εκτός γηπέδου.

Την Πέμπτη το πρωί θα απολογηθεί στο πειθαρχικό όργανο της Super League ο Παναθηναϊκός για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την περασμένη Κυριακή και η νομική υπηρεσία των πράσινων ίσως βρήκε ένα σύμμαχο στα όσα αναφέρει η έκθεση της αστυνομίας.

Στο τριφύλλι πήραν χθες τη σχετική έκθεση και υπάρχουν δυο σημεία κλειδιά τα οποία μπορεί να παίξουν ρόλο και ο Παναθηναϊκός που βρίσκεται αντιμέτωπος με αφαίρεση έξι βαθμών τελικά να μπορέσει να γλιτώσει από μια πιο βαριά τιμωρία.

Το πρώτο σημείο κλειδί της έκθεσης είναι πως δεν υπάρχει ούτε στην έκθεση της αστυνομίας μετά και το φύλλο αγώνα αναφορά για βιαιοπραγία κατά προσώπων και φθορών.

Ουσιαστικά στην επίθεση που έγινε στον πάγκο του Ολυμπιακού αναφέρεται πως έγινε κίνηση προς τον πάγκο των "ερυθρόλευκων" από περίπου δεκαπέντε άτομα εκ των οποίων κάποιοι είχαν διαπιστεύσεις αλλά με την άμεση επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων τα άτομα επέστρεψαν στις κερκίδες.

Το δεύτερο σημείο κλειδί είναι η αναφορά στα επεισόδια που έγιναν εκτός Ολυμπιακού Σταδίου και στα οποία δεν γίνεται ακριβή αναφορά στον χώρο στον οποίων διαδραματίστηκαν αυτά τα επεισόδια. Χρησιμοποιείται η έκφραση "εξωτερικά του σταδίου" χωρίς να διευκρινίζεται η ακριβής τοποθεσία.

Η ΑΕΚ είχε τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών για επεισόδια στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ αλλά αυτή η λέξη δεν υπάρχει στην έκθεση της αστυνομίας για το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και δεν αποκλείεται να παίξει μεγάλο ρόλο στην προσπάθεια των πράσινων να τιμωρηθούν με τη μικρότερη δυνατή ποινή.'

Πηγή: sport24.gr