Τρίτη, 26 Μάρτιος 2019 14:42

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 2-1: Τρίποντο από... ημίχρονο με Ξυδιά και Παπαθεοδώρου

Γράφτηκε από τον

Πετυχαίνοντας δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο ο Εθνικός Μελιγαλά επικράτησε με 2-1 του Απόλλωνα Καλαμάτας, κατακτώντας μια νίκη γοήτρου.

Οι “κυανόλευκοι” κυριάρχησαν στο πρώτο μέρος και με τέρματα των Ξυδιά και Παπαθεοδώρου πήγαν με σαφές προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ο Απόλλωνας ανέβασε την απόδοση του, μείωσε με τον Αλεξόπουλο, αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα.

Αυτή ήταν η μόλις δεύτερη ήττα της καλαματιανής ομάδας στο πρωτάθλημα, που την έφερε 14 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Α.Ο. Διαβολιτσίου.

Ο Εθνικός, που δεν είχε χάσει ούτε στο ματς του α’ γύρου από τον Απόλλωνα, με αυτή του τη νίκη ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας, συνεχίζοντας την εντυπωσιακή πορεία που έχει τη φετινή σεζόν.

Το σκορ άνοιξε στο 12’ με τον Παπαθεοδώρου να κάνει τη σέντρα και τον Ξυδιά με σουτ να γράφει το 1-0.

Στο 35’ οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε δεύτερο γκολ στο 35’ με τον Κουρούπη να κάνει τη σέντρα και τον Παπαθεοδώρου με σουτ μέσα από την περιοχή να κάνει το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Τάκη Σακελλαρόπουλου ανέβασε την απόδοση της και στο 55’ την κεφαλιά του Αλεξόπουλου έδιωξαν πριν τη γραμμή οι αμυντικοί.

Ο Εθνικός στις αντεπιθέσεις ήταν επικίνδυνος και απείλησε με τους Κουρούπη και Ρουμελιώτη.

Στο 74’ ύστερα από σέντρα του Καραχάλιου Αλεξόπουλος με κεφαλιά μείωσε σε 2-1.

Οι “μελανόλευκοι” έχασαν ευκαιρία για την ισοφάριση στο 90’ με τον Στραβάκο να σουτάρει άουτ από καλή θέση.

Το ματς σφύριξε ο Τσουλάκος, με βοηθούς τον Αντωνόπουλο και την Τσαούση.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Σπάλας, Χαρίτος, Θανόπουλος, Μπούνας, Χαραλαμπόπουλος, Σεμούρη, Ξυδιάς (70’ Μέτσο), Καρατζούλιας, Κουρούπης, Λάγιος (88’ Καλογερόπουλος), Παπαθεοδώρου (80’ Ρουμελιώτης).

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Γιακουμής, Κακαλής, Παχής, Μπαρδόσι (60’ Βασιλόπουλος), Καραχάλιος, Στραβάκος, Κουντάνης, Παπαγιαννόπουλος, Τσούκλερης, Αλεξόπουλος, Τσουλάκος.