Δευτέρα, 01 Απρίλιος 2019 19:50

ΑΝΔΡΟΥΣΑ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 1-1: Ολα έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο

Γράφτηκε από τον

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Ανδρούσα και Τέλλος Αγρας χθες στο “Β. Μαλαφέκας” μένοντας στο ισόπαλο 1-1.

Ηταν ένα παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να είχαν πάρει το τρίποντο και εν τέλει μάλλον έμειναν και και οι δύο ευχαριστημένοι.

Και τα δύο γκολ μπήκαν στο δεύτερο μέρος, με την Ανδρούσα και προηγείται με τον Αναγνωστόπουλο και τον Αγρα να ισοφαρίζει με πέναλτι του Μπολούν.

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας, αλλά δεν δημιούργησαν κλασικές ευκαιρίες.

Αντιθέτως η Ανδρούσα είχε ένα χαμένο τετ α τετ με τον Αναγνωστόπουλο.

Προηγήθηκε με Αναγνωστόπουλο

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και στο 50’ βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα... Ο Θεοδοσόπουλος μετά από ωραία ενέργεια από αριστερά, έκοψε την μπάλα και ο Αναγνωστόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0.

Η ομάδα του Κώστα Στυλιανόπουλου, που είχε σε καλή μέρα τους Γεωργιόπουλο, Μπολούν και Δασκαλάκη, είχε καλές στιγμές με τους Γεωργιόπουλο και Βέλλη και ισοφάρισε στο 69’...

Ισοφάρισε με πέναλτι ο Μπολούν

Ο Βέλλης κέρδισε πέναλτι από τον Κάλλα και ο Μπολούν ευστόχησε από τα 11 βήματα για το 1-1.

Στο 74’ η Ανδρούσα είχε ευκαιρία να πάρει και πάλι κεφάλι στο σκορ, όμως το πλασέ του Κακογιάννη σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι.

Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν καλή στιγμή λίγο πριν το φινάλε με τον Βέλλη να πάρουν τη νίκη.

Το ματς σφύριξε ο Κομπιλίρης, με βοηθούς τους Ταβουλαρέα και Αράπη.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Γκούνης, Κάλλας, Διαμαντής, Βασιλογιαννακόπουλος, Μπάλλας, Τσώνης (46’ Γ. Καλογερόπουλος), Α. Καλογερόπουλος, Αναγνωστόπουλος (80’ Κακογιάννης), Θεοδοσόπουλος, Χαρμπίλας (73’ Ιμεράσι).

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Αλεξόπουλος, Γεωργόπουλος, Σταθόπουλος, Αναστασόπουλος (62’ Τάρλεφ), Βέλλης, Μπολούν, Καραμπότσος (77’ Βελισσάρης), Γεωργιόπουλος, Λακριντής (72’ Μαρκόπουλος), Αλεξανδρόπουλος (55’ Καννελόπουλος), Δασκαλάκης.