Δευτέρα, 01 Απρίλιος 2019 21:02

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ – Α.Ε. ΑΒΙΑΣ 4-0: Νίκη γοήτρου στο μανιάτικο ντέρμπι (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Η Α.Ε. Μάνης ήταν η μεγάλη νικήτρια στο... μανιάτικο ντέρμπι απέναντι στην Α.Ε. Αβίας με 4-0.

Η ομάδα του Τάκη Δρούγα πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της Αβίας και με το τρίποντο αυτό έφτασε τους 33 βαθμούς.

Στα αξιοσημείωτα πως ήταν η πρώτη φορά τη φετινή σεζόν που πετυχαίνει πάνω από δύο γκολ σε έναν αγώνα!

Στον αντίποδα η Αβία υπέστη την τρίτη συνεχόμενη ήττα και παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού.

Το καλό όμως για την ομάδα του Κάμπου είναι πως ηττήθηκαν και οι άλλες ομάδες που μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού (Ομόνοια και Ανάληψη), με την Αβία να είναι μόλις ένα βαθμό κάτω από τη 13η θέση.

Οι γηπεδούχοι, που έπαιξαν δίχως τον τραυματία Βασίλη Μπεγέτη, άνοιξαν το σκορ στο 30’ με τον Δουρούμη να δίνει στον Χελά που βρέθηκε τετ α τετ και με πλασέ έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 55’ ο Φετάχου κέρδισε πέναλτι από τον Γ. Καρδάση και ο Χελάς ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα γράφοντας το 2-0.

Μετά από πέντε λεπτά έγινε το 3-0 ύστερα από σέντρα του Φετάχου και πλασέ του Μουστάκα.

Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 82’ με κεφαλιά του Κ. Πουλάκου μετά από σέντρα του Δουρούμη.

Διαιτητής ήταν ο Γιαννόπουλος, με βοηθούς τους Βανικιώτη και Ρουμελιώτη.

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Λίβας, Πετριτάι (75’ Κ. Πουλάκος), Καμπανάρος, Βαβαρούτσος, Στύλλα, Δουρούμης, Μουστάκας (70’ Κανανάι), Ασημακόπουλος (46’ Μιχαλέας), Φετάχου (62’ Κλ. Σπυρέας), Π. Σπυρέας, Χελάς.

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Κολοκούβαρος, Γεωργίκος (80’ λ.τρ. Αλντέσκου), Βαβαρούτσος, Λυκουρέζος, Γ. Κορμπής, Θ. Καρδάσης (46’ Κωνσταντόπουλος), Κ. Κορμπής, Δ. Κορμπής, Γεωργουλέας, Γιαννέας, Αποστολίδης.