Τετάρτη, 03 Απρίλιος 2019 17:28

Η ΕΕΠ εισηγείται στον Βασιλειάδη 16 ομάδες για τη Super League

Γράφτηκε από τον

Eισήγηση για τροποποίηση της τροπολογίας για την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων από την ΕΕΠ προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ πήρε την απόφαση να εισηγηθεί στον Γιώργο Βασιλειάδη τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Super League με 16 ομάδες για την επόμενη σεζόν.

Η ΕΕΠ εισηγείται ουσιαστικά στον Υφυπουργό Αθλητισμού την τροποποίηση της τροπολογίας για την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων με απ' ευθείας υποβιβασμό δύο ομάδων και άνοδο δύο.

Όσον αφορά τη Super League 2, η ΕΕΠ εισηγείται την ίδρυση της με τη συμμετοχή 12 ομάδων, ενώ στη Football League η πρόταση είναι να διεξαχθεί με τη συμμετοχή 14 ομάδων.

Παρά τις εισηγήσεις αυτές, όμως, ο Γιώργος Βασιλειάδης παραμένει ανένδοτος, έχοντας ξεκαθαρίσει με τον πλέον σαφή τρόπο ότι η αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων θα ισχύσει κανονικά.
Άλλωστε ήταν κάτι που επανέλαβε στην πρόσφατη επίσκεψη που είχε στο γραφείο του από αντιπροσωπεία της Super League, στην οποία επισήμανε ότι το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν θα αποτελείται από 14 ομάδες.

Πηγή: www.gazzetta.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ