Τετάρτη, 03 Απρίλιος 2019 18:49

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Την επόμενη εβδομάδα η απόφαση

Γράφτηκε από τον

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Οι "ερυθρόλευκοι" ενέμειναν στην άποψή τους πως σωστά διεκόπη η αναμέτρηση, ενώ από το τριφύλλι στάθηκαν στο λάθος του διαιτητή της αναμέτρησης. 

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ η έφεση του Ολυμπιακού για την πρωτόδικη απόφαση με την οποία αποφασίστηκε να ολοκληρωθεί το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό που είχε διακοπεί από τον διαιτητή Φριτζ στο 69'.

Σε αυτή οι δυο πλευρές ενέμειναν στις θέσεις που είχαν παραθέσει και στη διάρκεια της πρωτοβάθμιας εκδίκασης με τον Ολυμπιακό να στέκεται στους λόγους για τους οποίους σωστά ο Γερμανός διαιτητής διέκοψε το παιχνίδι και ο Παναθηναϊκός να κάνει λόγο για λάθος ερμηνεία των κανονισμών από πλευράς του έμπειρου διαιτητή.

Οι δυο πλευρές παρέθεσαν και βίντεο από το ντέρμπι τα οποία έφεραν και σχετική αντιπαράθεση, ενώ έχουν το δικαίωμα να υποβάλουν υπομνήματα μέχρι τη Δευτέρα. Κάτι το οποίο σημαίνει πως όποια απόφαση και αν εκδοθεί θα βγει την επόμενη εβδομάδα.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ
Στη συνεδρίαση της Τετάρτης τον Ολυμπιακό εκπροσώπησαν οι νομικοί Ιωάννης Χατζησαββάογλου και Δημήτρης Καρπετόπουλος αλλά και ο τιμ μάνατζερ της ομάδας Θοδωρής Κοκκινάκης, ενώ εκεί ήταν και το γραφείο Τύπου της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ Θωμάς Μπίχτας.

Από πλευράς Παναθηναϊκού οι πράσινοι εκπροσωπήθηκαν από τον αντιπρόεδρο Χρήστο Πλιάτσικα, τους νομικούς Λεωνίδα Μπουτσικάρη, Άλκη Παπαντωνίου και Στράτο Παντελά, τον υπεύθυνο Αγώνων Σπύρο Βλάχο, το διοικητικό Στέλεχος Κώστα Κωνστάντο, τον υπεύθυνο Ασφαλείας, Απόστολο Κασκάνη και τον υπεύθυνο Επικοινωνίας, Σταμάτη Γαρρή.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να ζητάει την προβολή ενός βίντεο από το ΟΑΚΑ το οποίο εστίαζε στη θύρα 31 και έδειχνε πλάνα τόσο από το "ντου" στο 4' όσο και από το 69' που οδήγησαν στη διακοπή του αγώνα. Ο Παναθηναϊκός έκανε ένσταση κατά της χρήσης του βίντεο, στη λογική ότι η έφεση αφορά την εγκυρότητα της πρωτοβάθμιας απόφασης με τα αδικήματα να έχουν κριθεί στην Πειθαρχική Επιτροπή της Super League.

Περισσότερα στο sport24.gr