Πέμπτη, 04 Απρίλιος 2019 12:30

ΜΙΚΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Αδικη ήττα από τα Χανιά

Γράφτηκε από τον

 

Την ήττα με 2-1 από την ΕΠΣ Χανίων γνώρισε χθες το μεσημέρι στο γήπεδο της Βούλας η ΕΠΣ Μεσσηνίας και αποκλείστηκε από το φάιναλ φορ του πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων.

Η μικτή Κ 16 της Μεσσηνίας ήταν ανώτερη στον νοκ – άουτ προημιτελικό, , αλλά πλήρωσε τις πολλές χαμένες ευκαιρίες.

Τα Χανιά σκόραραν από δύο στατικές φάσεις και ενώ στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα δεν είχαν πατήσει στην περιοχή!

Συγκεκριμένα στο 25’ ο Πατελάκης με κεφαλιά από κόρνερ του Μπερικάκη εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας και έκανε το 0-1. Νωρίτερα οι Ρουμελιώτης και Κωστέας είχαν αστοχήσει σε κενή εστία, ενώ ο Κωστέας είχε και σουτ στο δοκάρι. Η Μεσσηνία προσπάθησε να ισοφαρίσει πριν το ημίχρονο, αλλά οι Κρητικοί παίζοντας συνεχώς άμυνα κράτησαν το ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε. Η ομάδα του νομού μας συνέχισε να έχει την καθολική υπεροχή, όχι όμως και την ουσία, αφού όσες φορές βρέθηκε σε θέση βολής δεν σκόραρε. Ετσι επαληθεύτηκε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου.

Τα Χανιά κέρδισαν φάουλ στο 45’ και ο Μπερικάκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους τυπικά φιλοξενούμενους. Οι παίκτες του Ηλία Μαστορέα είχαν στη συνέχεια να... ανέβουν ένα βουνό. Προσπάθησαν, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο φινάλε σε 1-2 με προβολή του Κωστέα.

ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Αντωνόπουλος, Αρβανίτης (48’ Σκοπέτος), Οικονομέας, Καλύβας (78’ Κρητικάκης), Στυλιανόπουλος, Σαούτης (61’ Δρούγας), Θεοδωρόπουλος (61’ Σταματελόπουλος), Κοσμόπουλος (48’ Ακριστινέι), Ρουμελιώτης, Κωστέας, Καρύδης.

ΕΠΣ ΧΑΝΙΩΝ: Ζαχαράκης, Αποστολάκης, , Πατελάκης, Φανδριδάκης, Νικολιουδάκης, Γκολόσι, Μυφτάρι, Σελάμης, Μπερικάκης (70’ Τριφύλλης), Αθανασάκης (77’ Πρωτοπαπαδάκης), Κρεμασμενάκης (81’ Λεουνάκης)