Δευτέρα, 08 Απρίλιος 2019 12:57

ΠΑΜΙΣΟΣ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ 1-1: Τον υποτίμησε και το... πλήρωσε (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Στο θεωρητικά πιο εύκολο τεστ της σεζόν οι παίκτες του Παμίσου πήραν κάτω... από τη βάση.

Η ομάδα της Μεσσήνης αναδείχθηκε χθες ισόπαλη 1-1 με τον Α.Ο. Εικοσιμίας στο τελευταίο εντός έδρας ματς για το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής. Οι "πράσινοι" προηγήθηκαν στο 20' με το Βλάχο, αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 76' με τον Καπλάνι και απέσπασαν τον τρίτο τους φετινό βαθμό,

Η ομάδα της Κεφαλλονιάς ΄ήρθε στη Μεσσήνη με μόλις 13 παίκτες, χωρίς προπονητή στον πάγκο, αλλά και διοικητικούς παράγοντες.

Παρ' όλα αυτά έβγαλε περισσότερο δύναμη, ψυχή και πάθος από τον Πάμισο και στο φινάλε πανηγύρισε δικαιολογημένα σαν νίκη την ισοπαλία.

Κακή εμφάνιση στο τελευταίο εντός έδρας ματς στη Γ' εθνική

Οι γηπεδούχοι υποτίμησαν τον αντίπαλό τους, ο οποίος μόλις την περασμένη αγωνιστική σκόραρε για πρώτη φορά και είχε δεχτεί 88 γκολ και το... πλήρωσαν.

Στο πρώτο ημίχρονο χωρίς να εντυπωσιάσει ο Πάμισος άνοιξε το σκορ και είχε δύο ακόμα ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματά του αλλά στο δεύτερο μέρος έκανε πολύ κακή εμφάνιση και έδωσε το δικαίωμα στον ουραγό Α.Ο. Εικοσιμίας να πιστέψει και εν τέλει να καταφέρει να φύγει αήττητος σ' ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Αμφότερες θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν στα τυπικά πρωταθλήματα και βάση της βαθμολογικής τους θέση είναι οι χειρότερες στον 8ο όμιλο της Γ' εθνικής.

Οσον αφορά το χθεσινό παιχνίδι θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα από τους περίπου 60 φιλάθλους που το παρακολούθησαν, αφού στο μεγαλύτερο διάστημα του είχαμε... διαγωνισμό λαθών.

Ο Πάμισος απείλησε για πρώτη φορά στο 13' με την κοντινή κεφαλιά του Χελά που απέκρουσε ο Τσέτσα έπειτα από σέντρα του Μάραντου.

Προηγήθηκε στο 20' με Βλάχο

Στο 20' ο Χελάς έπαιξε το ένα - δύο με το Βλάχο και ο τελευταίος με όμορφο πλασέ μέσα στην περιοχή έκανε το 1-0. Ο Α.Ο. Εικοσιμίας πάτησε με αξιώσεις για πρώτη φορά στην περιοχή στο 34', αλλά το σουτ του Κορσιάνου έφυγε άουτ από το κάθετο δοκάρι.

Στην επόμενη φάση ο Βλάχος από αριστερά, γύρισε στην περιοχή για το Χελά, όμως το σουτ του δεύτερου αποκρούστηκε από τους αμυντικούς.

Στο 39' ο Χελάς επιχείρησε σέντρα από δεξιά και στο β' δοκάρι ο προωθημένος Φιλόπουλος πήρε την κεφαλιά, αλλά ήταν αρκετά πλάγια για να μπορέσει να σκοράρει και η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πάμισος φαίνεται ότι επαναπαύτηκε με το 1-0 και πίστεψε ότι θα πάρει τους τρεις βαθμούς, αλλά όσο περνούσε η ώρα και έμενε αυτό το σκορ, οι φιλοξενούμενοι πίστευαν ότι μπορούν να βρουν στην κόντρα ή από κάποιο στημένο τη μία φάση και να ισοφαρίσουν.

Το πλησίασαν στο 59' με την κεφαλιά του Χρηστάκου (άουτ από το οριζόντιο) από το φάουλ του Κορσιάνου και το κατάφεραν στο 76'.

Ισοφάριση στο 76' με Καπλάνι

Ο Μπούσι εκτέλεσε φάουλ από πλάγια θέση αριστερά, ο Καπλάνι πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα.

Το 1-1 ξύπνησε τους παίκτες του Παμίσου, με το Μιχάλη Φασουλή να περνά στο παιχνίδι και τον έμπειρο Αλεβίζο για να πάρει τη νίκη.

Στο 84' Ο Χαρλέπας έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, όμως ο Τσέτσα τον νίκησε και στην εξέλιξη της φάσης απέκρουσε και το νέο σουτ του Αλεβίζου.

Οι φιλοξενούμενοι κράτησαν το βαθμό και στο φινάλε σε αντεπίθεση λίγο έλειψε να κάνουν και την ανατροπή, αλλά ο Κορσιάνος δεν τελείωσε καλά τη φάση.

ΠΑΜΙΣΟΣ: Οικονομόπουλος, Αριστομενόπουλος, Ρούτσης, Φιλόπουλος, Δημητρακόπουλος, Μάραντος, Βλάχος, Ρήγας, Κοντομανωλόπουλος (81' Αλεβίζος), Παπαδόπουλος, Χελάς (70' Χαρλέπας).

Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ: Τσέτσα, Στεφανάτος, Μινέτος, Ντεντάλα, Μάστορας, Κορσιάνος, Μπούσι, Χρηστάτος (58' Καπλάνι), Κούρτι (46' Κορσίμοφ), Λαμπρόπουλος, Πολυδωράτος.