Δευτέρα, 08 Απρίλιος 2019 17:23

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ 0-2: Ακόμη πιο κοντά στον αήττητο τίτλο (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ 0-2: Ακόμη πιο κοντά στον αήττητο τίτλο (φωτό)

Νικηφόρο ήταν το πέρασε το Α.Ο. Διαβολιτσίου από το γήπεδο της Σπερχογείας, εκεί όπου το απόγευμα του Σαββάτου κέρδισε με 2-0 τον Πανθουριακό.

Ο πρωτοπόρος της Α’ τοπικής Α.Ο.Δ. άφησε πίσω του την εντός έδρας ισοπαλία με τον Εθνικό Μελιγαλά και επέστρεψε στις νίκες διατηρώντας για ακόμη μία αγωνιστική το αήττητο και πλέον θα προσπαθήσει να διατηρήσει τη βαθμολογική διαφορά που τον χωρίζει από τις ομάδες που ακολουθούν στη δεύτερη θέση και να εξασφαλίσει και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στα 5 παιχνίδια που απομένουν μέχρι τη λήξη του.

Ο Πανθουριακός προσπάθησε για το καλύτερο σε όλη τη διάρκεια του ματς και θα μπορούσε στα τελευταία λεπτά, αν αξιοποιούσε δύο από τις ευκαιρίες που δημιούργησε στη διάρκεια του 90λεπτου να φτάσει σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα στο 89’ πλασέ Μπιτσάνη μέσα από την περιοχή, πρόλαβε αμυντικός πάνω στη η γραμμή και την έδιωξε. Στο 90’ από κόρνερ του Αντωνίου ο Ρουμελιώτης έκανε την καρφωτή κεφαλιά αλλά ο Κωνσταντακόπουλος κατάφερε και μπλόκαρε την μπάλα.

Το Διαβολίτσι άνοιξε το σκορ στο 47’ όταν από σέντρα στη μικρή περιοχή ο Πιτσιλής με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα και στο 75’ μετά από σέντρα του Σταματελόπουλου ο Κουλόπουλος με προβολή πέτυχε το 0-2.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Καυκάς, με βοηθούς διαιτητές τις Ε. Τσαούση και Στ. Τσαούση.

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Σταθάς, Μωραγιάννης (56’ Κοστρίβας), Οικονομέας, Παναγιωτόπουλος, Παντσιώτης, Καράμπελας, Ζώτος (81’ Αντωνίου), Οδεμισιώτης, Μπιτσάνης, Μερκούρης (54’ Ρουμελιώτης), Κανανάι (73’ Κάϊας).

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Κωνσταντακόπουλος, Σταματελόπουλος (79’ Τσουκαλάς), Λιόλιος, Κρεμύδας (67’ Παλιάς), Μπαστακός, Τζανετέας, Ζάκκας (68’ Γεωργιόπουλος), Μπαλόπουλος, Κάνιστρας, Εμμανουήλ (54’ Κουλόπουλος), Πιτσιλής.