Δευτέρα, 08 Απρίλιος 2019 19:29

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 0-0: Το φερ πλέι της χρονιάς στους Γαργαλιάνους!

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 0-0: Το φερ πλέι της χρονιάς στους Γαργαλιάνους!

 

Φαίνεται πως η Τριφυλία... ταιριάζει στον Ολυμπιακό Ανάληψης μιας και μετά την Κυπαρισσία πριν δύο εβδομάδες, χθες απέσπασε νέα ισοπαλία (0-0) στους Γαργαλιάνους από τον Τέλλο Αγρα.

Ηταν ένας “χρυσός” βαθμός για την ομάδα της Μεσσήνης στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην Α’ τοπική σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια δυνατή ομάδα.

Με αυτό τον βαθμό ο Ολυμπιακός Ανάληψης αποσπάστηκε δύο βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού, πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Χειροκρότησε όλο το γήπεδο!

Πέρα όμως από βαθμολογικές σκοπιμότητες, αυτό που ξεχώρισε στο κυριακάτικο ματς των Γαργαλιάνων ήταν η κίνηση φερ πλει που έκαναν οι φιλοξενούμενοι στο 70’...

Σε εκείνο το λεπτό είχαν πέσει δύο μπάλες στον αγωνιστικό χώρο και ο Γεωργόπουλος γύρισε προς τον γκολκίπερ Αλεξόπουλο ο οποίος μπλόκαρε την μπάλα, προφανώς γιατί θεώρησε πως θα σταματήσει το ματς για να βγει η μια μπάλα εκτός γηπέδου... Ομως ο διαιτητής Νικολόπουλος έδωσε ορθώς έμμεσο κατά του Αγρα δύο μέτρα από τη γραμμή του τέρματος, επειδή το γύρισμα του Γεωργόπουλο στον Αλεξόπουλο ήταν εσκεμμένο!

Τότε ο προπονητής του Ολυμπιακού Ανάληψης Σπύρος Τσίκινης έδωσε εντολή στον Φώτη Γεωργιόπουλο να στείλει τη μπάλα άουτ (και όχι να σκοράρει από πολύ καλή θέση), κάτι που έκανε πράξη ο μέσος των φιλοξενούμενων!

Ηταν μια κίνηση φερ πλει που χειροκροτήθηκε θερμά από όλο τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο των Γαργαλιάνων!

Δύο δοκάρια με Βέλλη και Καραμπότσο

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του Κώστα Στυλιανόπουλου είχε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όχι όμως και το καθαρό μυαλό για να σκοράρει.

Εχασε ευκαιρίες με τους Λακριντή, Αναστασόπουλο και Καραμπότσο, ενώ στο 45’ είχε δοκάρι σε σουτ του Καραμπότσου.

Στο δεύτερο και συγκεκριμένα στο 60’ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν γκολ με πλασέ του Πολίτη από πάσα του Γεωργιόπουλου, που ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Είχαν ακόμη καλές στιγμές με τους Γεωργιόπουλο και Παπαβασιλόπουλο.

Ο Αγρας από την άλλη είχε και δεύτερο δοκάρι στο 75’ με σουτ του Βέλλη.

Διαιτητής ήταν ο Η. Νικολόπουλος, με βοηθούς τους Κασκάνη και Τζεμαλάι.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Αλεξόπουλος, Γεωργόπουλος, Σταθόπουλος, Αναστασόπουλος, Τάρλεφ (55’ Καυκής), Βέλλης, Μπολούν, Καραμπότσος, Γεωργιόπουλος, Λακριντής (70’ Μαρκόπουλος), Δασκαλάκης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Τσούλος, Παπανικολόπουλος, Μαυροειδάκος, Δουρούμης, Κατσίποδας, Πολίτης, Παπαβασιλόπουλος, Μυστριώτης, Σκαφιδάς (85’ Μ. Παναγιωτόπουλος), Πατσιώτης (75’ Γιαννόπουλος), Γεωργιόπουλος.