Δευτέρα, 08 Απρίλιος 2019 19:13

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – ΑΝΔΡΟΥΣΑ 1-1: Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – ΑΝΔΡΟΥΣΑ 1-1: Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις

 

Δεν αναδείχθηκε νικητής στη χθεσινή αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Μελιγαλά, εκεί όπου ο τοπικός Εθνικός έμεινε στο 1-1 με την Ανδρούσα.

Οι δύο ομάδες επιδίωξαν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης να πετύχουν γκολ ώστε να φτάσουν στην κατάκτηση του νικηφόρου αποτελέσματος και να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση. Παρά τις προσπάθειες των παικτών του βρήκαν δίχτυα από μία φορά και έτσι έφυγαν από τον αγωνιστικό χώρο με το βαθμό της ισοπαλίας

Στο σκορ προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι με σουτ του Παπαθεοδώρου στο 36’ και οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στις αρχές του β’ ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 48’ με σουτ του Αναγνωστόπουλου από τη μικρή περιοχή.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Καυκάς, με βοηθούς διαιτητές τους Γεωργαντά και Ρηγόπουλο.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Μεταξάς, Παπαθεοδώρου, Θανόπουλος, Π. Δημητρίου, Χαραλαμπόπουλος, Σεμούρι, Ξυδιάς (73’ Α. Ρουμελιώτης), Καρατζούλιας, Κουρούπης, Λάγιος (82’ Μέτσο), Διακουμάκος (60’ Σπυρόπουλος).

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Κάλλας (43’ Κακογιάννης), Γκούνης, Τσώνης, Α. Καλογερόπουλος (32’ Θεοδοσόπουλος), Αναγνωστόπουλος, Χαρμπίλας (75’ Υμεράσι), Βασιλογιαννακόπουλος, Γ. Καλογερόπουλος, Διαμαντής, Μπάλας.