Δευτέρα, 08 Απρίλιος 2019 18:58

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ – ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 0-3: Με Σούλα συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Την αγωνιστική του φόρμα επιβεβαίωσε χθες ο Τσικλητήρας Πύλου που επιβλήθηκε εύκολα της Α.Ε. Αβίας στο γήπεδο του Κορδία με σκορ 3-0.

Η ομάδα του Γιώργου Αργυρόπουλου είχε για μεγάλο πρωταγωνιστή το νεαρό επιθετικό Τζουλιάνο Σούλα που πέτυχε δύο γκολ, ενώ το άλλο σημείωσε ο αμυντικός Λυκούργος Ανδρώνης. Αυτή ήταν η πέμπτη συνεχόμενη νίκη για τους Πυλιώτες και μάλιστα δίχως να έχουν δεχθεί γκολ σε αυτά τα παιχνίδια!

Ετσι ο Τσικλητήρας συνεχίζει να βρίσκεται στη 2η θέση μαζί με Απόλλωνα και Εράνη και στόχος του είναι να τερματίσει μόνος δεύτερος πίσω από το Διαβολίτσι.

4η σερί ήττα για την Αβία

Από την άλλη βίοι... αντίθετοι για την Αβία που γνώρισε την 4η συνεχόμενη ήττα και μετά την ισοπαλία που απέσπασε ο Ολυμπιακός Ανάληψης στους Γαργαλιάνους, απέχει δύο βαθμούς από τη... σωτήρια 13η θέση.

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης που παρακολούθησαν... 30 θεατές, φάνηκε πως η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων είναι μεγάλη.

Τα πράγματα έγιναν δυσκολότερα για την ομάδα του Κάμπου, νωρίς, μόλις στο 13’ όταν οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ...

Ο Καγιανάς βρήκε στα αριστερά τον Γεωργιάδη, εκείνος έκανε τη σέντρα και ο Σούλα με κεφαλιά στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής νίκησε τον Κολοκούβαρο γράφοντας το 0-1.

Οι φιλοξενούμενοι έλεγχαν τον ρυθμό χωρίς όμως να δημιουργούν αρκετές φάσεις. Η μοναδική φάση μέχρι το ημίχρονο σημειώθηκε στο 26’ με τον Γεωργιάδη να πιάνει ένα σουτ και τον Κολοκούβαρο να διώχνει σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε με την ομάδα του Διονύση Πουλή να προσπαθεί, αλλά να μην μπορεί να φτάσει με αξιώσεις στα καρέ του Ντουγέρογλου.

Στο 56’ το φαλτσαριστό σουτ του Σεφεράσι 4-5 μέτρα έξω από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι.

Ο Ανδρώνης το 0-2 στο 76’

Τελικά η υπεροχή της ομάδας της Πύλου καρποφόρησε εκ νέου στο 76’ όταν ο Σεφέρασι με μπαλιά τρύπα βρήκε μέσα στην περιοχή τον Ανδρώνη, που είχε κάνει κίνηση φόρ, και με συρτό σουτ έγραψε το 0-2.

Το τρίτο γκολ ήρθε μετά από δύο λεπτά, στο 78’, με τον Χρ. Τρίψα με κάθετη πάσα να βρίσκει τον Σούλα που με ψηλοκρεμαστό πλασέ νίκησε και πάλι τον Κολοκούβαρο για το 0-3.

Ο Σούλα βρήκε δίχτυα και στο 81’ με κεφαλιά ύστερα από σέντρα

του Γ. Τρίψα, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ και έτσι ο νεαρός φορ έχασε την ευκαιρία να πετύχει χατ τρικ!

Εύκολο απόγευμα για τον ρέφερι Ψηλοπαναγιώτη και τους βοηθούς του Αδαμόπουλο και Γάκη.

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Κολοκούβαρος, Λυκουρέζος, Γεωργίκος, Βαβαρούτσος, Αποστολίδης, Δ. Κορμπής, Κ. Κορμπής, Γ. Καρδάσης, Κωνσταντόπουλος (46’ Γεωργουλέας), Θ. Καρδάσης, Γιαννέας (68’ Αλντέσκου).

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Ντουγέρογλου, Σούλα (82’ Μέμα), Γεωργιάδης,  Γ. Τρίψας, Χρ. Τρίψας (82’ Ιλιάζι), Ν. Παπαγεωργίου, Γρ. Παπαγεωργίου, Διακουμής, Ανδρώνης (78’ Παυλάκος), Σεφεράσι, Καγιανάς.