Δευτέρα, 08 Απρίλιος 2019 18:40

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΕΡΑΝΗ 0-1: Πήρε το ντέρμπι με Βλαχόπουλο κι έμεινε στο κυνήγι της 2ης θέσης (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Η Εράνη ήταν η μεγάλη νικήτρια στο τριφυλιακό ντέρμπι με την Κυπαρισσία, καθώς επικράτησε 1-0 και παραμένει στη 2η θέση της Α’ τοπικής, έχοντας συγκάτοικους τον Απόλλωνα και τον Τσικλητήρα.

Οι Φιλιατρινοί πήραν τους τρεις βαθμούς χάρη σε γκολ του Βλαχόπουλου στο 28, σ’ ένα ματς που δεν είχε πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Αυτό ήταν μάλιστα το δεύτερο συνεχόμενο διπλό για την Εράνη, η οποία την περασμένη αγωνιστική νίκησε στη Μεσσήνη 2-0 τον Ολυμπιακό Ανάληψης.

Αντίθετα η Κυπαρισσία δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στη νίκη στη Σπερχογεία και παραμένει στην 11η θέση.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΟΚ έχει να επιδείξει ένα σουτ του Κωνσταντόπουλου που πέρασε άουτ, και η Εράνη πριν ανοίξει το σκορ είχε απειλήσει δύο φορές με τον Κόλλια. Την πρώτη στο 10’ με πλασέ που πέρασε άουτ, ύστερα από σέντρα του Χατζηαράπη, και λίγο αργότερο με σουτ. Στο 28’ όμως ο Βλαχόπουλος με ωραία ατομική ενέργεια και πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1.

Η Εράνη έχασε τεράστια ευκαιρία να πετύχει δεύτερο γκολ στο 73’ και να “κλειδώσει” τη νίκη, όταν ο Κόλλιας βγήκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα αλλά πλάσαρε άουτ δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Στο 84’ από λάθος, ο Κωνσταντόπουλος βγήκε στην πλάτη της άμυνας, αλλά δεν μπόρεσε να πλασάρει και χάθηκε η ευκαιρία.

Το ματς διαιτήτευσε ο Κουτσαναστάσης, με βοηθούς τους Αράπη και Σωτηρόπουλο.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Μικελόπουλος, Θεοχαρόπουλος, Ζαφείρης, Ανδρουτσής, Μιτρόφ, Μπακόπουλος, Αριδάς, Αντωνόπουλος (46’ Τάνεφ), Χρονόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Καραβούλιας (34’ Σπυρόπουλος).

ΕΡΑΝΗ: Αλεξανδρόπουλος, Γριβοκωστόπουλος (65’ Λαμπρόπουλος), Νικολακόπουλος (80’ Μπακούρος), Μπουρδέκας, Αλμπάν, Χρονόπουλος, Χάρμπας (75’ Φ. Γιαννακόπουλος), Πέππας, Βλαχόπουλος, Χατζηαράπης, Κόλλιας.