Τρίτη, 09 Απρίλιος 2019 12:55

Με Παλαμάρα και στη Γ’ εθνική το Διαβολίτσι

Γράφτηκε από τον
Με Παλαμάρα και στη Γ’ εθνική το Διαβολίτσι

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για να κατακτήσει ο Α.Ο Διαβολιτσίου το πρωτάθλημα στην Α’ τοπική, καθώς με νίκη την Κυριακή κόντρα στον Ολυμπιακό Καλαμάτας σφραγίζει και μαθηματικά τον τίτλο.

Το στοίχημα πλέον για τον ΑΟΔ είναι να το και πάρει αήττητος, κάτι αρκετά πιθανό με δεδομένο ότι απομένουν μόλις πέντε αγωνιστικές. Οπως και να ‘χει οι πρωτοπόροι γράφουν φέτος ιστορία με 20 νίκες και 5 ισοπαλίες, ενώ έχουν με διαφορά την καλύτερη επίθεση (56 γκολ), αλλά και άμυνα (9 γκολ). Σημαντικό μερίδιο γι’ αυτή την εντυπωσιακή πορεία έχει ο Κώστας Παλαμάρας, ο οποίος στη δεύτερη χρονιά του στον πάγκο οδηγεί το Διαβολίτσι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Θετικό κλίμα για την ανανέωση της συνεργασίας

Η καλή μέρα είχε... φανεί πάντως από την αρχή, αφού πέρυσι ο ΑΟΔ τερμάτισε τρίτος με μόλις 3 ήττες και έχοντας και πάλι την κορυφαία άμυνα (13 γκολ). Ετσι η διοίκηση αποφάσισε το καλοκαίρι να κάνει το βήμα παραπάνω, ανανεώνοντας τη συνεργασία με τον Παλαμάρα και τα αποτελέσματα τη δικαιώνουν.

Ως εκ τούτου δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει η συνταγή στον πάγκο ενόψει Γ’ εθνικής. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές έχουν ήδη κάνει μια πρώτη συζήτηση για τη νέα χρονιά για τη ανανέωση της συνεργασίας. Οι οριστικές αποφάσεις θα παρθούν μετά τη λήξη της σεζόν, αλλά υπάρχει θετικό κλίμα και αμοιβαία διάθεση για να συνεργαστούν για τρίτη σερί χρονιά. Γι’ αυτό και ο Παλαμάρας στα επόμενα παιχνίδια θα δώσει χρόνο συμμετοχής και σε παίκτες που δεν έχουν παίξει πολύ μέχρι σήμερα, ώστε να βγάλει τα τελικά συμπεράσματα για το έμψυχο υλικό.

Οσον αφορά το προηγούμενο ματς με το Πανθουριακό, το Διαβολίτσι νίκησε με 2-0 χάρη σε γκολ των Πιτσιλή και Κουλόπουλου και διατήρησε τη διαφορά των 14 βαθμών από τη δεύτερη θέση.

“Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι σ’ ένα μικρό γήπεδο. Παίχτηκε όμως ανοιχτό ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν και για τη νίκη. Είμαστε ένα βήμα πριν από την κατάκτηση του πρωταθλήματος”, το σχόλιο του Κ. Παλαμάρα για το 20ο τρίποντο στη σεζόν.