Παρασκευή, 12 Απρίλιος 2019 18:13

Πέφτουν οι υπογραφές για το μνημόνιο συνεργασίας για το Euro 2028 και το Mundial 2030

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Γιώργος Βασιλειάδης, το Σάββατο το πρωί στην Θεσσαλονίκη θα υπογράψει το μνημόνιο συνεργασίας με Σερβία, Βουλγαρία, Ρουμανία για τις δύο διοργανώσεις.

Από την Θεσσαλονίκη θα ξεκινήσει η προσπάθεια της Ελλάδας, της Σερβίας, της Ρουμανίας και της Βουλγαρίας για την διεκδίκηση του Euro 2028 και του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2030. Πιο συγκεκριμένα, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης μαζί ,με τους ομόλογούς του της Βουλγαρίας, της Σερβίας και τςη Ρουμανίας θα υπογράψουν το μνημόνιο συνεργασίας για την από κοινού υποψηφιότητα διεκδικήσης του Εuro και του Μουντιάλ.

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου στην οποία θα βρίσκονται και οι πρόεδροι των ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης αύριο Σάββατο (13-4-2019) στις 11.00 π.μ. θα υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας με τους ομόλογούς του της Βουλγαρίας, Σερβίας και Ρουμανίας για την από κοινού υποψηφιότητα διεκδίκησης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου του 2028 και του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου του 2030.
Θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου στις 12.00 στο κτίριο διοίκησης της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης παρουσία και των προέδρων των ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών.

Σήμερα το απόγευμα (4.00-7.00) στο Συνεδριακό Κέντρο Γερμανός (κτίριο 8) αίθουσα Β, θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα με θέμα: 'Αθλητισμός και Κοινωνία' με ομιλητές τους: Γιώργο Βασιλειάδη (Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού), Ιούλιο Συναδινό (Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού), Μπάνε Πρέλεβιτς (Πρόεδρος ΚΑΕ ΠΑΟΚ), Ιβάν Γιοβάνοβιτς (Προπονητής ποδοσφαίρου), Άγγελο Χαριστέα (Διεθνής Ποδοσφαιριστής), Αλέξανδρο Νικολαΐδη (Ολυμπιονίκης και Υποψήφιος Ευρωβουλευτής), Ανδρέα Κατσαρό (Δικηγόρος Παραολυμπιονίκης) και Κώστα Αρβανίτη (Δημοσιογράφος, Υποψήφιος Ευρωβουλευτής)."

 

Πηγή: www.gazzetta.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ