Κυριακή, 14 Απρίλιος 2019 15:48

Ισοπαλία 2-2 με Παναρκαδικό η Καλαμάτα που πάει σε μπαράζ ανόδου

Γράφτηκε από τον
Ισοπαλία 2-2 με Παναρκαδικό η Καλαμάτα που πάει σε μπαράζ ανόδου

Με ισοπαλία ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα η "Μαύρη Θύελλα". 

Η Καλαμάτα προηγήθηκε με 2-0 χάρη σε δύο γκολ του Κάρλος στο πρώτο ημίχρονο, όμως ο Παναρκαδικός απάντησε με δύο τέρματα του Καρβάλιο στο δεύτερο ημίχρονο και έτσι το ματς έληξε ισόπαλο 2-2 στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.  Ο Ασπρόπυργος νίκησε 5-0 την Ενωση Λέρνας και είναι πρώτος στον όμιλο και ανεβαίνει απευθείας. Η Καλαμάτα είναι δεύτερη και πάει σε μπαράζ ανόδου. Μετά από κλήρωση θα παίξει σε διπλό αγώνα με έναν εκ των Διαγόρα, Αιολικού και Ιωνικού. 

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

5.53 μ.μ. Τελικό Καλαμάτα - Παναρκαδικός 2-2. 

5.42 μ.μ. Ασπρόπυργος - Ενωση Λέρνας 5-0. Με τα εώς τώρα αποτελέσματα του 5ου ομίλου, ο Ιωνικός θα είναι δεύτερος, άρα και ένας από τους πιθανούς αντιπάλους της Καλαμάτας, μαζί με Αιολικό και Διαγόρα. 

5.35 μ.μ. Διπλή ευκαιρία ο Παναρκαδικός στο 76'. Ο Καρβάλιο έκανε ατομική ενέργεια και σουτ από αριστερά και ο Βούρας απόκρουσε με τα πόδια σε κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Τρέσα,ο Γιαλαμίδης έκανε γυριστή κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, εντυπωσιακή απόκρουση του Βούρα. 

5.33 μ.μ. Η Καλαμάτα έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει ξανά προβάδισμα στο 71΄όταν από λάθος του Καντιάγκα ο Μάρκοβιτς πήρε τη μπάλα και έκανε ένα δυνατό σουτ αλλά ο Μίρτα απόκρουσε εντυπωσιακά. 

5.23 μ.μ. γκολ με πέναλτι στο 64' ο Παναρκαδικός ισοφαρίζει 2-2. Μετά από μια φαινομενικά εύκολη σέντρα στην περιοχή, η μπάλα έφυγε μέσα από τα χέρια του Βούρα και έφτασε στον Καρβάλιο που έκανε το σουτ και η μπάλα βρήκε στο χέρι του Χίλγκεν. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα... αλλά Πανένκα ο Καρβάλιο ισοφαρίζοντας σε 2-2. 

5.15 μ.μ. Ο κόσμος της Καλαμάτας χειροκρότησε τον παίκτη του Παναρκαδικού για το φοβερό γκολ.

5.14 μ.μ. Φοβερό γκολ στο 54' ο Καρβάλιο του Παναρκαδικού! Από 30 μέτρα με τρομερό σουτ έστειλε τη μπάλα στο γάμα της εστίας μειώνοντας σε 2-1 για τον Παναρκαδικό και πετυχαίνοντας το γκολ της χρονιάς στον όμιλο.

5.10 μ.μ. Στο 50' το ματς στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, διαδικαστικό χαρακτήρα πλέον τα ματς του 8ου ομίλου με τον Ασπρόπυργο να είναι πρώτος και να ανεβαίνει απευθείας και την δεύτερη Καλαμάτα να πηγαίνει στα μπαράζ ανόδου. 

5.04 μ.μ. Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.

4.49 μ.μ. Ημίχρονο Καλαμάτα - Παναρκαδικός 2-0 και Ασπρόπυργος - Ενωση Λέρνας 2-0.

4.42 μ.μ. Ασπρόπυργος - Ενωση Λέρνας 1-0.

4.42 μ.μ. Στο 40' το ματς η Καλαμάτα προηγείται 2-0. 

4.30 μ.μ. Ο Μάρκοβιτς εκτέλεσε πολύ ωραία ένα φάουλ αλλά η μπάλα πήγε με δύναμη στο αριστερό δοκάρι, έφτασε κοντά στο τρίτο γκολ εδώ η Καλαμάτα. 

4.29 μ.μ. Στο 25' Ασπρόπυργος - Ενωση Λέρνας 0-0. 

4.22 μ.μ. ΓΚΟΛ η Καλαμάτα 2-0. Σκόρερ και πάλι ο Κάρλος με πολύ ωραίο γκολ.  Ο Τσόπελας από δεξιά έκοψε στον Κάρλος που ελίχθηκε στην περιοχή και με νέο εξαιρετικό σουτ πέτυχε το 2-0. 

4.12 μ.μ. ΓΚΟΛ η "Μαύρη Θύελλα" 1-0 με τον Ρόνι Κάρλος στο 10'. Ο Μάρκοβιτς έκανε ωραία πάσα στην περιοχή και ο Βραζιλιάνος απέφυγε ένα αντίπαλο και με άπιαστο σουτ πέτυχε το 1-0. 

4.06 μ.μ. Θυμίζουμε πως στα μπαράζ η Καλαμάτα θα παίξει, μετά από κλήρωση, σε διπλό αγώνα. Πιθανοί αντίπαλοι θα είναι ο Αιολικός, ο Διαγόρας Ρόδου και η ομάδα που θα πάρει την 2η θέση στον 5ο όμιλο, εκεί όπου όλα κρίνονται σήμερα με Ιεράπετρα, Ιωνικό και Εθνικό να διεκδικούν τις δύο πρώτες θέσεις. 

4.02 μ.μ. Ξεκίνησε το ματς στο γήπεδο του Μεσσηνιακού. 

Οι συνθέσεις των ομάδων...

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Βούρας, Τσόπελας, Ψάνης, Βοσκόπουλος, Χίλγκεν, Ζαχαρόπουλος, Κάρλος, Αντωνιάδης, Αθανασόπουλος, Μάρκοβιτς, Λαθύρης. 

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Μίρτα, Καναβέτας, Μπινιώρης, Στρέμπας, Γκαντιάγκα, Γιαλαμίδης, Τσιώλης, Σβίγγος, Γεωργόπουλος, Λυμπερόπουλος, Καρβάλιο. 

Μόλις 200 φίλαθλοι στο γήπεδο του Μεσσηνιακού μιας και υπάρχει απογοήτευση μετά την βαριά ήττα στον Ασπρόπυργο και την απώλεια της πρώτης θέσης. 

Η Μεσσηνιακή ομάδα είναι στην δεύτερη θέση, ένα βαθμό πίσω από τον Ασπρόπυργο και έχει μόνο μαθηματικές και όχι ουσιαστικές ελπίδες για τον τίτλο καθώς ο Ασπρόπυργος υποδέχεται την αδύναμη Ενωση Λέρνας και αναμένεται να πάρει την νίκη και την απευθείας άνοδο. Η Καλαμάτα θα είναι δεύτερη και θα παίξει στα μπαράζ ανόδου.